Eveniment

EVENIMENT: AVANSĂRI ÎN GRAD DE ZIUA POLIȚIEI

vineri , 23 mar 2018, ora 19:40       de Oana Dulf       Eveniment

Au fost avansaţi azi în gradul profesional următor la termen 65 de agenţi şi 43 de ofiţeri de poliţie din cadrul IPJ Maramureș. Evenimentul a avut loc în cadrul unei ședințe festive, organizată cu prilejul Zilei Poliției Române. 


Festivitatea a debutat cu intonarea Imnului de stat al României şi cu un moment de reculegere păstrat în memoria poliţiştilor care şi-au pierdut viaţa în timpul unor misiuni.  S-a dat apoi citire mesajelor transmise de ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, şi de inspectorul general al Poliţiei Române, Alexandru Cătălin Ioniţă.

Şeful inspectoratului, Ionel Todoran, a transmis mulţumiri atât poliţiştilor pentru modul profesionist cu care îşi desfăşoară zilnic activităţile, cât şi familiilor acestora pentru susţinere. În semn de apreciere pentru întreaga carieră, şeful inspectoratului şi-a manifestat recunoştinţa şi faţă de poliţiştii trecuţi în rezervă, cărora le-a mulţumit că au făcut cinste acestei profesii. Pe larg despre mesajele transmise de Ziua Poliției puteți afla din emisiunea Actualitatea MeraMedia, azi, la ora 19:00, pe TV Sighet. 

 


 


COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM