Sport

ETAPĂ ÎNTRERUPTĂ: Meciurile din ambele serii ale Ligii a patra și din seria 2 a Ligii a cincea, amânate din cauza vremii

duminica , 18 mar 2018, ora 11:35       de sursa: AJF Maramures       Sport

 Returul pentru ambele serii din Liga a patra și pentru seria 2 din Liga a cincea a fost programat să înceapă la finele acestei săptămâni. Dacă partidele stabilite pentru ziua de ieri au avut loc, toate meciurile de azi au fost amânate de către Asociația Județeană de Fotbal Maramureș din cauza condițiilor meteo.


Returul sezonului 2017/2018 pentru Ligile 4 și 5 din Maramureș a fost programat să înceapă la finele acestei săptămâni, cu excepția seriei 1 din Liga a cincea, acolo unde realuarea campionatului este programată pentru 25 martie, aspect permis de numărul mic de echipe.


În jocurile de ieri s-au înregistrat următoarele rezultate: CS Progresul Şomcuta Mare - ACS Bradul Groşii Ţibleşului 3-0 (seniori), 3-3 (juniori); CS Seini - CS Minaur Baia Mare 1-12 (seniori) și 0-10 (juniori); FC Lăpuşul Târgu Lăpuş - CS Comuna Satulung 9-0 (seniori) și 0-1 (juniori) - în Liga a patra, seria Sud; ACS Satu Nou de Jos - AS Topitorul Ferneziu 6-1 în seria 2 a Ligii a cincea. 


Au fost amânate partidele: AS Foresta Câmpulung la Tisa - ACS Salina Ocna Şugatag, AS Avântul Bârsana - AS Metalul Bogdan Vodă, AS Luceafărul Strâmtura - AS Zorile Moisei, AS Iza Dragomireşti - ACS Plimob Sighetu Marmaţiei și AS Remeţi - ACS Bradul Vişeu de Sus, atât meciurile de seniori, cât și cele de juniori, din seria Nord a Ligii a patra; ACS Progresul Dumbrăvița - CS Viitorul Ulmeni (seniori și juniori) din seria Sud a Ligii a patra; CS Rapid Satu Nou de Sus - AS Gloria Sălsig, AS Dinamic Grosi - AS Nistru, AS PHP Iadăra - AS Carmen Satulung, CS Sporting Recea - AS Solaris Pribileşti în seria 2 a Ligii a cincea.


Meciul dintre Unirea Șișești și FC Suciu de Sus din seria Sud a Ligii a patra fusese amânat la înțelegerea dintre cele două echipe.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM