Eveniment

DOLIU ÎN LUMEA MUZICII: O talentată tânără artistă a decedat la doar 10 ani

duminica , 8 apr 2018, ora 20:25       de b1.ro       Eveniment

Doliu în lumea muzicii populare! Tânără artistă  Ana Maria Gheorghițoaia a decedat la vârsta de doar 10 ani. Aceasta intrase în comă înainte de sărbători din cauza unei encefalite acute.


Micuța era extrem de talentată, luase mai multe premii la concursuri și filmase primul videoclip cu o televiziune locală.

Ana Maria Gheorghițoaia a început să se simtă rău înainte de Sărbători, iar părinții au dus-o la medicul de familie care i-a prescris un tratament pentru viroză respiratorie, potrivit Pandurul.ro.

Părinții au dus-o acasă și i-au dat tratamentul prescris de medicul de familie numai că, micuța Ana Maria s-a simțit din ce în ce mai rău.

Pe 2 aprilie, părinții au dus-o pe fetiță la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Rovinari. De acolo, Ana Maria Gheorghițoaia a fost transferată la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

"Era confuză. Au chemat infecționistul, au chemat neurologul. A fost dusă pe ATI, a făcut convulsii tonico-clonice, cu febră 39, și după aceea s-a stabilit să fie transferată la București, la 'Marie Curie'. Am înțeles că, deocamdată, starea este staționară. Este tot în comă, dar foarte multe nu știm. A fost o suspiciune de encefalită, cu lichid clar. Ulterior s-a stabilit că este o encefalită acută", a precizat joi pentru pandurul.ro, dr. Larisa Panduru, medic în cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj.

Micuța a fost transferată la spitalul Marie Curie din București, unde s-a stins din viață sâmbătă.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM