Social

DEMERS DE APRECIAT: Rotaract a lansat campania "Donează sânge, salvează vieți!"

joi , 14 iun 2018, ora 15:49       de Oana Dulf       Social

 Rotaract T.E.A.M. Baia Mare a lansat azi, de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, campania "Donează sânge, salvează vieți!", iar anul acesta, membrii Rotaract au decis să o promoveze diferit. În fiecare lună, până la finalul anului 2018, vor premia donatorii de sânge, în urma unei tombole. Premiul cel mare pentru luna iunie este un bilet la festivalul Untold.


Tot în cadrul campaniei "Donează sânge, salvează vieți!" se va realiza un website pentru Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș și a fost comandat deja un agitator de trombocite, respectiv o cameră climatică pentru dotarea unității de transfuzie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare

Activitățile fac parte din proiectul "Donează sânge, salvează vieți!", realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș.

Campania va fi derulată pe parcursul a 7 luni. Prin parteneriate cu principalii angajatori din județul Maramureș, fie din mediul privat, fie din instituțiile publice, Rotaract T.E.A.M. Baia Mare dorește să încurajeze angajații să doneze și, în același timp, să promoveze evenimentele de colectă mobilă și în alte localități din Maramureș. Pe larg despre acest subiect, vineri, la TV Sighet, de la ora 17:00, în cadrul emisiunii ”Ora tinerilor”, realizată de Ioana Grad. 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM