Eveniment

DECORAȚI LA LONDRA: Fondatorii HHC și directorul regional, Ștefan Dărăbuș, au primit Ordinul Național ”Serviciul Credincios”, în grad de Cavaler

luni , 2 iul 2018, ora 15:54       de MaraMedia       Eveniment

Fondatorii HHC și în același timp cetățeni de onoare ai municipiului Baia Mare, Mark și Caroline Cook, dar și directorul general al Fundației HHC, Ștefan Dărăbuș, au fost decorați la Londra, cu Ordinul Național ”Serviciul Credincios”, în grad de Cavaler.


În seara zilei de 27 iunie, la Institutul Cultural Român de la Londra, a fost conferit Ordinul Național ”Serviciul Credincios”, în grad de Cavaler, fondatorilor Hope and Homes for Children, Mark și Caroline Cook, dar și lui Ștefan Dărăbuș, prin decretul Președintelui României, Klaus - Werner Iohannis. Asta, pentru cei 20 de ani de activitate în sprijinul reformei sistemului de protecție a copilului. 

Cel care a oficiat această ceremonie a fost Dan Mihalache, Ambasadorul României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Am spus acum două zile ceea ce voi spune și acum: acest simbol al recunoașterii unei munci de 20 de ani aparține echipei Hope and Homes for Children România, fiecărui coleg și prieten din această echipă fantastică. Aparține copiilor și tinerilor care au trecut și trec prin suferințe crunte, dincolo de imaginația noastră, fiind rupți de familiile lor și condamnați la instituționalizare, sau excluși social și ignorați, în sărăcie”, a precizat directorul general al HHC, Ștefan Dărăbuș. 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM