Social

DECIZIE: Campania umanitară pentru persoanele afectate de inundații se prelungește în Maramureș

marti , 10 iul 2018, ora 11:24       de MaraMedia       Social

Având în vedere evoluția fenomenelor hidrometeorologice periculoase din ultima perioadă care au afectat mai multe județe, prefectul de Maramureș a luat decizia de a prelungi campania umanitară pentru persoanele afectate de inundații.


Am decis să prelungim campania de solidaritate inițiată pentru a ajuta persoanele sinistrate și grav afectate de inundații.  Pentru a oferi sprijinul necesar de care au nevoie, perioada de colectare a produselor alimentare de bază (apă minerală și apă plată, zahăr, făină, orez, paste făinoase, ulei și conserve) va continua până joi, 12 iulie a.c., ora 20.00. Campania este susținută de instituții publice și asociații neguvernamentale. Sunt convins că maramureșenii, atât persoane fizice, cât și juridice, vor arăta că le pasă de semenii aflați în suferință și le vor oferi ajutorul de care au nevoie”, a spus prefecul Vasile Moldovan.

Colectarea produselor alimentare de bază se realizează la Centrul de Agrement Stibina, situat în Baia Mare, str. Culturii nr. 7A (în spate la Colegiul Național "Mihai Eminescu" sediul fostelor Tabere Școlare), între orele 8.00-20.00. Personalul Direcției Județene pentru Tineret și Sport Maramureș, membrii și voluntarii Federației Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret Maramureș vor prelua și depozita ajutoarele umanitare destinate persoanele afectate de revărsarea apelor.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM