Comunitate

DE(Z)ORDINEA ZILEI: După formula apei, unii sunt în stare să schimbe și formula șpăgii

miercuri , 16 noi 2016, ora 22:38       de Tiberiu Sabo       Comunitate

După ce a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare într-un dosar în care a fost acuzat de o oarecare înclinație către luare de mită și de niscai trafic de influență nu la Ciorogârla, ci taman prin Parlamentul European, Adrian Severin luă pușca și cureaua lată și ieși la atac, spre a-și apăra cinstea ciuruită - părerea domniei sale - de niște judecători lipsiți de înțelepciune. Pe scurt, fostului europarlamentar i s-a făcut dosar după ce ar fi mușcat momeala întinsă șiret de doi jurnaliști de la ”Sunday Times”, care i-ar fi promis lui Severin 100.000 de euro pe an în schimbul depunerii unor amendamente în comisii ale Parlamentului European și al respingerii altora, pentru favorizarea intereselor unei firme pe care ziariștii pretindeau că o reprezintă.


Nu e cazul de a comenta decizia instanței. E de punctat însă comentariul de pe Facebook al lui Adrian Severin, după aflarea verdictului. Potrivit ziare.com, acesta a scris: ”Așa cum mă așteptam, ceea ce a început ca o farsă jurnalistică s-a sfârșit printr-o farsă judiciară. Aceasta nu a fost lupta dintre cinste și corupție, ci dintre patrie și dușmanii ei. Într-o colonie nu există stat de drept. O bătălie s-a încheiat, dar istoria nu se sfârșește aici. Românii vor merge mai departe. Victoria va fi a lor. Victoria va fi a noastră.”    

Alo, domnule Severin, domnule fost europarlamentar! Cum vine asta cu lupta dintre patrie și dușmanii ei? Adică dumneavoastră reprezentați patria, iar nebleznicii ăia de ziariști care v-au dat în gât (scuzați exprimarea fără bezele) că erați gata să furați sunt inamicii, dom’le? Și cum e cu ”victoria va fi a noastră”, adică a celor care se simt ofuscați atunci când sunt dibuiți că ar întinde mâna la șpagă? Stimate domnule cu ”colonia”, sunteți chiar dezamăgitor. Așa cum ați fost și cu ani în urmă, când, la o farsă pusă la cale de ”Academia Cațavencu”, ați trântit părerea că e prea mult hidrogen în apă. Ambițios cum sunteți, poate veți reuși să schimbați formula apei, formula istoriei, formula justiției, a cinstei sau naiba mai știe ce formule. 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM