Editorial

DE(Z)ORDINEA ZILEI: De la Klaus la Vasilica

joi , 18 ian 2018, ora 00:12       de Tiberiu Sabo       Editorial

 Președintele Iohannis și-a dat cu rafinamentu-n fasole - scuzați expresia - când a numit noul premier propus de vechilul Dragnea. Puzderie de oameni din țara asta cărora nu le joacă feste inteligența se așteptau de la șeful statului la o atitudine fermă, nu de mucava politică. Pentru că, indiferent că o recunoaște au ba, dl președinte tocmai s-a făcut părtaș la o clovnerie politică. A preferat să lase PSD-ul să-și mai rupă o dată gâtul, acceptând un premier venit din ceață, cu o deferență ironică, deja previzibilă, obosită și obositoare. Atâta doar că atitudinea asta ar fi trebuit să o aibă în sufrageria personală, nu în cea a unei nații căreia, prin natura împrejurărilor, ar trebui să îi fie un soi de chezaș al echilibrului dintre instituțiile statului.


Poate că dl Iohannis s-a gândit că această manifestare prinde la public. Ghinion - vorba domniei sale -, nu prinde deloc. Sunt oameni care merg pe jos până la București, sute de kilometri, ca să exprime o idee, aceea că această țară, cu Dragnea pe post de păpușar șef care învârte marionetele cum vrea el, a luat-o razna. 

Poate că dl Iohannis are calculele lui de diplomație ori de ironie în ceea ce privește PSD-ul. Poate are calculele lui gândindu-se la un nou mandat de președinte. Poate însă că unii dintre noi, ăia din fața televizoarelor, când îl vedem că o numește pe doamna Vasilica premier, îi spunem ”hai pa!”. Ghinion, vorba ceea! 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Ce părere aveţi sentinţa în procesul lui Liviu Dragnea va fi:
achitare
condamnare cu executare
condamnare cu suspendare

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM