DANS SPORTIV: 11 medalii pentru Prodance

marti , 15 mai 2018, ora 13:03       de maramedia.ro       Sport

Sportivii de la Prodance Baia Mare au obținut 23 de calificări în finale, din care 11 medalii, la Concursul Național ”Cupa Sătmarului”  care a avut loc în perioada 12-13 mai. Perechile care au participat la concursul de dans sportiv au obținut 2 medalii de aur, 5 de argint si 4 de bronz.


Medalie de aur au obținut  Gabriel Hegheduș și Marisa Nedelea, David Mocan și Alisia Maghiari. Zoltan Bagossi și Dorina Fărcaș, Sebastian Silaghi și Dalia Bărbos, Gabriel Hegheduș și Marisa Nedelea, Tudor Belous și Emma Pop au obținut medalii de argint iar Gabriel Hegheduș și Marisa Nedelea, Răzvan Iuhas și Mădălina Mocanu,  Daniel Turon și Elisa Cucoșel, medalia de bronz.  

Calificări în finalele competiției, locurile 5-6 au reușit sportivii Darius Frîncău și Teodora Trufan, Sebastian Silaghi și Dalia Bărbos, Christian Barkoczi și Ștefana Prună, Robert Vlășan și Sabina Strîmb, Andrei Târnăveanu și Alesia Costescu, Erik Nagy și Erika Keresztesi, Luca Mădăras Aluaș și Isabel Katona Surdu, Bogdan Gănescu și Ștefania Ardelean.

 

tags: dans, sportiv:, 11, medalii, pentru, prodance