Social

CUM SE CIRCULĂ: Pe patru drumuri naţionale există în continuare restricţii

sambata , 7 apr 2018, ora 10:42       de MEDIAFAX       Social

Circulaţia se desfăşoară, sâmbătă dimineaţă, în condiţii normale, însă sunt aşteptate, în următoarele ore, creşteri ale valorilor de trafic. Pe patru drumuri naţionale există în continuare restricţii.


Potrivit Centrului Infotrafic, sâmbătă dimineaţă traficul se desfăşoară în condiţii normale, însă este de aşteptat ca în orele următoare valorile de trafic să crească, iar pe anumite tronsoane să se circule în coloană.

Din cauza inundaţiilor din ultima perioadă, care au dus la alunecări de teren, afectând partea carosabilă, sunt impuse restricţii de circulaţie pe DN10 Buzău – Braşov, judeţul Buzău, unde este restricţionat traficul autoturismelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, pe DN22 Smârdan - Măcin, judeţul Tulcea, unde este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone şi pe DN2N Dumitreşti – Vintileasca, judeţul Vrancea, unde circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, în zona localităţii Jitia, la kilometrul 50+500 de metri.

Totodată, din cauza creşterii Dunării, este instituită restricţie de tonaj pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 pe DN 22E, între localităţile Garvăn şi I.C. Brătianu, judeţul Tulcea, iar pe tronsonul kilometric 13+950-14+276, este impusă restricţie de viteză de 10 km/h, fiind totodată interzisă oprirea.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM