Social

CU OCAZIA ZILELOR LIBERE: Program de lucru cu publicul la serviciile publice comunitare de permise și pașapoarte Maramureș

joi , 10 aug 2017, ora 15:43       de Ionița Ilieș       Social

 Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș nu va avea program de lucru cu publicul în zilele de 14 și 15 august. Anunțul a fost făcut azi de Prefectura Maramureș.


Persoanele care au fost programate în sistem electronic, în data de 14 august, pentru preschimbarea permisului de conducere, înmatricularea autovehiculelor sau susținerea examenelor în vederea dobândiri permisului de conducere, se vor putea prezenta și vor fi soluționați favorabil de către angajații serviciului în zilele lucrătoare, începând cu data de 16 august.  În ceea ce privește Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Maramureș, acesta va avea program normal de lucru cu publicul, între orele 8.30 - 16.30. 

”Având în vedere numărul mare de solicitări, angajații vor prelua cererile persoanelor, în conformitate cu programărilor stabilite în sistem electronic. De asemenea, am decis deschiderea unei noi stații de lucru (ghișeu) pentru preluarea cererilor de obținere a pașaportului temporar electronic și a pașaportului simplu electronic în sistem vechi, pe bază de bonuri de ordine. Adresăm rugămintea cetățenilor care se vor prezenta la acest ghișeu, în ziledle de 16, 23 și 30 august, să dețină toate documentele necesare, inclusiv cele doveditării achitării taxei pentru eliberarea documentului de călătorie”, a precizat prefectul județului Maramureș Vasile Moldovan. 

Prefectul județului a mai arătat că o altă măsură dispusă pentru eficentizarea serviciilor angajaților în orașul Borșa a fost de preluare a documentelor la două ghișee și de prelungire a programului de lucru cu două ore pentru populația din zonă.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine credeţi că ar trebui să vegheze la preîntâmpinarea faptelor de vandalism din oraş?
Poliţia Locală
Poliţia naţională
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM