Social

CRIMĂ URMATĂ DE INCENDIU: Şi-a omorât iubita dar a făcut pe victima. Află ce a inventat un bărbat

sambata , 17 feb 2018, ora 20:46       de www.gandul.info       Social

Un bărbat din Iaşi a ajuns, sâmbătă, la spital, cu arsuri şi leziuni, declarând că a fost rănit după ce concubina a aruncat cu televizorul după el şi a provocat un incendiu. Poliţiştii îl bănuiesc însă că a omorât femeia, dându-i foc, şi l-au reţinut pentru 24 de ore.


Bărbatul în vârstă de 42 de ani a ajuns, sâmbătă, la spital, în urma unui incendiu produs într-o casă din localitatea Podu Iloaiei – Henci, judeţul Iaşi.

Medicii din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe "Sfântul Spiridon" Iaşi au constatat că bărbatul avea o tăietură în zona cefei.

"În urma incendiului au fost două victime. Bărbatul adus la unitatea noastră avea o plagă în regiunea cervicală, după ce, conform spuselor sale, a sărit pe geam, dar şi o arsură de gradul I. În casă a fost găsită carbonizată o femeie de 52 de ani. Bărbatul a declarat că femeia, care era concubina lui, l-ar fi bătut şi ar fi încercat să arunce cu televizorul în el, moment în care s-ar fi electrocutat, iar apoi s-a produs un incendiu", a declarat prof.dr. Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD Iaşi.

Potrivit acesteia, bărbatul a fost tratat şi a fost lăsat să plece acasă.

La ieşirea din spital însă, bărbatul a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri.

Conform anchetatorilor, femeia găsită decedată în casa din localitatea Podu Iloaiei - Henci avea o plagă tăiată la gât şi, din câte se pare, focul ar fi fost pornit, de fapt, de către bărbat, pentru a ascunde crima.

”În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii l-au luat pe bărbat de la spital, l-au dus la audieri şi s-a decis reţinerea lui pentru 24 de ore, sub acuzaţia de omor. Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunal“, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, Anca Vîjiac.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM