ALEGERI 2016

CORNELIA NEGRUŢ (ALDE): „Programul economic al ALDE este destinat tinerei generaţii”

miercuri , 16 noi 2016, ora 21:40       de Biroul de Presă al deputatului ALDE Maramureş       ALEGERI 2016

„ALDE susţine că nu se pot majora salariile decât în baza unor investiţii serioase, şi pe fondul creşterii potenţialului economic şi al performanţei. De asemenea, susţinem creşterea pensiilor, dar acest demers trebuie coroborat cu existenţa mai multor locuri de muncă stabile şi bine plătite. Acesta este conceptul care stă la baza viziunii ALDE despre economie, cuprinsă în Programul economic al partidului”, a apreciat vicepreşedintele ALDE, deputatul Cornelia Negruţ, într-un comunicat de presă remis marţi.


Liderul ALDE Maramureş a precizat că formaţiunile politice care supralicitează privind creşterea salariilor şi a pensiilor sunt simple promisiuni electorale.

În opinia ALDE, bunăstarea nu poate fi disociată de libertate şi de democraţie, dar în acelaşi timp libertatea economică şi democraţia trebuie să creeze bazele unei dezvoltări durabile. Dacă vrem să facem promisiuni, mai întâi trebuie să asiguram premisele unei creşteri economice solide şi sustenabile”, a mai adăugat parlamentarul maramureşean.

Cornelia Negruţ a arătat că Programul economic lansat de ALDE, „România, cea de-a 7-a putere economica a Europei”, are câteva idei fundamentale.

„Primul ţel îl reprezintă identificarea tuturor resurselor României, care are multe resurse, fie neglijate, fie irosite, fie canalizate pe o direcţie greşită. A doua idee este legată de utilizarea eficientă a resurselor, pornind de la proiecte ambiţioase, curajoase, care se bazează pe încrederea dintre autoritatea centrală şi locală, partenerii economici şi populaţie. Noi propunem un program amplu de investiţii, care o să poată mări potenţialul economic şi performanţa economică pe termen lung, destinată tinerei generaţii. Programul nostru se bazează pe 6% din PIB, anual, pentru investiţii, pe absorbţia integrală a fondurilor europene dedicate investiţiilor şi competitivităţii, pe o filosofie noua a ajutorului de stat. ALDE va fi în continuare busola economiei, iar creşterea economică pe care vrem noi să o asigurăm se va putea realiza numai în contextul în care va exista disponibilitate de forţă de muncă pe piaţa muncii din România”, a subliniat Cornelia Negruţ. 

Material difuzat la comanda ALDE Maramureş cod AEP 11160008

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii
promisiuni electorale
joi , 17 noi 2016, ora 23:34
Vorba lunga saracia omului. vrem fapte nu vorbe.
Ion din Vad
joi , 17 noi 2016, ora 23:31
Putine sanse sa castigati.
Un alegator
joi , 17 noi 2016, ora 23:22
Usor de zis mai greu de fact
Tânăr și neliniștit
joi , 17 noi 2016, ora 14:15
De ce nu?!
Pensionar
joi , 17 noi 2016, ora 09:30
Mai aveti curajul si nesimtirea sa ne mai cereti voturile ???
TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM