ALEGERI 2016

CORNELIA NEGRUȚ: „Ne asumăm înfrângerea şi îi felicităm pe câştigători”

vineri , 16 dec 2016, ora 17:57       de MaraMedia       ALEGERI 2016

Candidații ALDE Maramureș la alegerile parlamentare din 11 decembrie, Cornelia Negruț și Ciprian Rogojan își asumă înfrângerea și îi felicită pe cei care au obținut mandate în viitorul Parlament al României. 


„Cu toate că rezultatul alegerilor parlamentare nu este cel pe care l-am așteptat, simțim mândrie și mulțumire în urma campaniei oneste pe care Alianța Liberalilor şi Democraţilor - ALDE Maramureș a ales să o construiască. Este firesc să gustăm din amarul dezamăgirii, deoarece am investit emoție, seriozitate și ne-am implicat corect și asumat.


Mulțumim tuturor maramureșenilor care ne-au acordat votul de încredere în 11 decembrie, punându-și în noi speranțele de mai bine, și dovedind că rezonează cu programul propus de ALDE atât pentru cei tineri, cât și pentru vârstnici.

Să nu uităm că ALDE a militat pentru crearea de noi locuri de muncă și a identificat cinci domenii prioritare în care există imperioasă nevoie de investiții: sănătate, educație, agricultură, energie și infrastructură. Pentru toate acestea s-au dezvoltat soluții, implicând competență și profesionalism pentru a putea fi implementate. Totodată, programul economic lansat de ALDE, „România, cea de-a 7-a putere economica a Europei”, este rezultatul unor serii de concepte fundamentale.

E păcat însă că prin slaba prezență la urne, coroborată cu alegerea unor formațiuni politice lipsite de doctrine și strategii concrete, soarta Maramureșului și, în fond, a României, a fost lăsată în mâinile nucleelor dure ale unor partide precum USR și PMP.

Dar pentru că ştim să pierdem chiar și în condițiile unei competiții a cărei onestitate devine interpretativă, ne asumăm înfrângerea și vrem să-i felicităm pe câştigători, dorindu-le să realizeze infinit mai multe decât noi în interesul și folosul Maramureșului, respectiv a întregii țări.

Vă îndemnăm ca niciodată să nu vă opriți din a crede și a lupta cu mult curaj pentru convingerile Dumneavoastră, apărând ultimă redută a libertăţii neamului nostru românesc de pretutindeni”, declară reprezentanții ALDE Maramureș într-un comunicat de presă. 


Biroul de Presă al ALDE Maramureş, 16 decembrie 2016

Deputat Cornelia Negruț – Președinte

Senator Ciprian Rogojan – Președinte executiv

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii
Pensionar din Sighet
duminica , 18 dec 2016, ora 02:45
Nu trebuie sa va mire "alegerea unor formațiuni politice lipsite de doctrine și strategii concrete, soarta Maramureșului și, în fond, a României, a fost lăsată în mâinile nucleelor dure ale unor partide precum USR ".Este rezultatul respectului fata de alegatorii din colegiu .Dar va tine de cald pensia speciala.La asa nesimtire-asa vot!

SONDAJ DE OPINIE

Cui credeţi că merită să-i fie decernat trofeul "Lămâia anului 2016" pe baza situaţiilor create şi a faptelor sale?
președintele interimar Mircea Dolha, sub a cărui conducere filiala Maramureș a PNL a reuşit ”performanţa” de a obține la alegerile parlamentare un singur loc în forul legislativ, și acela pentru o persoană adusă din afara partidului
senatorul PSD Liviu Marian Pop, cu care ghinionul a fost generos iar soarta vitregă la alegerile de anul trecut, acesta prinzând loc în Parlament abia după ce s-a retras Sorina Pintea, ocupanta locului 1 pe listă
Dorin Pașca, fostul primar din Baia Sprie, care și-a pierdut scaunul de edil după ce și-a angajat fratele la primărie
primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, care a fost personajul central de anul trecut din Săptămâna Patimilor, acesta fiind acuzat de luare de mită în biroul său de la Primărie
Uniunea Ucrainenilor din România, filiala Maramureș, pentru cel mai nereușit soclu pe care a fost montat bustul lui Taras Șevcenko, din faţa bisericii ucrainene din Sighet
TV Sighet

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM