Comunitate

CONTROL: Acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări

joi , 23 noi 2017, ora 13:16       de MaraMedia       Comunitate

În 22 noiembrie a.c., în jurul orei 21.00, la nivelul Sectorului P.F. Sighetu Marmației, polițiștii de frontieră au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană.

 Astfel, polițiștii au identificat în trafic, pe raza localității Sighetu Marmației, un autoturism marca Volkswagen Sharan, cu număr de înmatriculare specific Marii Britanii, despre care aveau suspiciuni că ar fi fost folosit în contrabanda cu țigări.

 Poliţiştii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control a maşinii, însă șoferul le-a ignorat continuându-și deplasarea. Imediat s-a trecut la urmărirea autoturismului, iar după câteva sute de metri  conducătorul auto a oprit, a abandonat maşina și a fugit.

În autoturism, polițiștii de frontieră au descoperit 13 colete cu țigări de proveniență ucraineană, iar în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 11.400 pachete țigări, în valoare de 134.000 lei, care a fost ridicată în vederea confiscării.

Cercetările continuă în vederea depistării tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională.


 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii
Cred că jumătate din ITPF Sighet
vineri , 24 noi 2017, ora 14:17
era astăzi la cumpărături, prin oraș, în timpul orelor de program. Iar după o viață de chiul "în slujba cetățeanului" își mai trag și pensii speciale că, deh, sunt grele sacoșele. E clar că țara asta a ajuns "sat fără câini"!
TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM