Eveniment

CONTRABANDĂ: Un minor şi un tânăr de 20 de ani au fost reţinuţi pentru trafic cu ţigări în valoare de 16.400 lei

sambata , 3 mar 2018, ora 15:14       de MaraMedia       Eveniment

Polițiștii de frontieră din cadrul punctului de frontieră Poienile de Sub Munte au descoperit și confiscat, pe timpul unei misiuni peste 1.300 pachete cu țigări, marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din România.


"Pe 2 martie în jurul orei 17.30, lucrători din cadrul Sectorului P.F.  Poienile de sub Munte, pe timpul executării unei misiuni specifice, au observat trei persoane care se deplasau de la frontiera de stat către interiorul țării transportând colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea bărbaților, moment în care aceștia au abandonat coletele și s-au dispersat în direcții diferite.

Drept urmare, aceştia au tras un foc de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, fiind reținute două persoane, cetățenii români Vasile B., în vârstă de 20 ani și G. C., în vârstă de 16 ani, ambii domiciliați pe raza județului Maramureș" declară Biroul de presă al Poliţiei de frontieră Maramureş.

La cercetarea terenului au fost descoperite trei colete cu țigări care au fost transportate la sediul sectorului, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 1.370 de pachete de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de 16.400 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.


COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM