Social

CONTRABANDĂ: Peste 16.000 de pachete de țigări confiscate

marti , 12 iun 2018, ora 15:33       de maramedia.ro       Social

 Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au confiscat, în urma unor acțiuni pe linia combaterii contrabandei, peste 16.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană care urmau să ajungă pe piața neagră de desfacere. 


Luni seară polițiștii de frontieră au observat în Teceu mai mulți bărbați care au trecut granița din Ucraina în România prin apa râului Tisa. Ajunși pe malul românesc, au început să transporte colete voluminoase, moment în care polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea lor. Observând patrula poliției de frontieră, bărbații au abandonat coletele și s-au îndreptat spre teritoriul statului vecin, ignorând somațiile polițiștilor. Imediat au fost informate autoritățile de frontieră ucrainene despre eveniment, iar la locul faptei au fost descoperite 13.250 de pachete cu țigări în valoare de peste 155.000 de lei.

Și polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Brodina au descoperit două colete ce conțineau țigări de contrabandă - 2930 de pachete. Țigările, în valoare de 35.000 de lei, au fost ridicate confiscate, iar în continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM