Stiri

CONSULTARE PUBLICĂ: Ghidul solicitantului privind regenerarea orașelor mici și mijlocii poate fi modificat prin propuneri și observații

luni , 8 ian 2018, ora 18:30       de Ioana Popovici       Stiri

Azi a fost dat spre consultare publică Ghidul solicitantului pentru Axa prioritară 13 – „Sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii”. Consultarea se adresează în principal unităților administrativ-teritoriale orașe şi municipii din România sub 100.000 de locuitori, cu excepţia municipiilor reşedinţă de judeţ.

Axa prioritară are ca obiectiv„Oferirea de sprijin pentru revitalizarea fizică, economică și socială a comunităților defavorizate din regiunile urbane și rurale”, mai exact „Îmbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei în oraşele mici şi mijlocii din România”.Prin cererile de finanțare aprobate în cadrul acestei axe, solicitanții pot primi o finanțare de minim 100.000 de euro și de maxim 5.000.000 de euro.

Cei care doresc să transmită observații și propuneri privind Gidul solicitantului pot să o facă la adresa regio@mdrap.ro, până la data de 06.02.2018.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM