Economic

CONCURS: Posturi vacante la primărie

vineri , 10 aug 2018, ora 13:38       de Dana Berci       Economic

 Municipiul Sighetu Marmației organizează concurs pentru ocuparea funcților publice de execuție vacante de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent la Compartimentul juridic și consilier, clasa I, grad profesional superior la Compartimentul investiții.


Pentru postul de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent la Compartimentul juridic candidații trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență, specializarea științe juridice.Vechimea cerută în specialitatea studiilor este de 1 an.

Pentru postul de consilier, clasa I, grad profesional superior la compartimentul investiții se cer studii universitare de licență absolvite cu dimplomă respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul constucțiilor civile, căi ferate, drumuri și poduri, instalații. Pentru acest post vechimea în specialitatea studiilor cerută este de 7 ani.

Candidații care vor trece de selecția dosarelor vor susține proba scrisă a concursului în 17.09.2018 iar cei care vor fi declarați admiși vor susține și proba interviu în 20.09.2018

Mai multe informații despre condițiile de participare la concurs se găsesc pe site-ul Primăriei Sighet.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM