Social

CONCURS: Locuri disponibile și înscrieri la admitere la Poliția de Frontieră

joi , 20 apr 2017, ora 15:58       de Narcisa Chișiu       Social

 Tinerii absolvenţi ai cursurilor liceale cu diplomă de bacalaureat care vor să devină poliţişti de frontieră se pot înscrie la concursurile de admitere organizate la instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Apărării Naţionale.La nivelul Ministerului Afacerilor Interne sunt puse la dispoziţie un număr de 180 de locuripentru specializarea poliţie de frontieră şi drept. 


Recrutarea în vederea participării la concursul de admitere se realizează de către structurile teritoriale de resurse umane ale Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră.

Recrutarea candidaţilor din judeţele în care nu există unităţi ale Poliţiei de Frontieră se realizează de către structurile teritoriale de resurse umane ale Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Pentru toate instituțiile de învățământ ale Minsterului Apărării Naționale care școlarizează personal pentru poliția de frontierădata limită de înscriere este luna mai la sediul instituțiilor de învățământ ale ministerului, iar data limită de depunere a dosarului de candidat este luna iunie.

Contravizita medicală şi verificarea aptitudinilor fizice ale candidaţilor recrutaţi pentru toate instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale pe locurile alocate M.A.I. – Poliţia de Frontieră - se realizează în perioada 6-7 iulie, ora 07.30, la sediul Academiei de Poliţie „A.I.Cuza", str. Aleea Privighetorilor, nr.1A, sector 1, Bucureşti.

Candidaţii vor susţine probele eliminatorii şi cele de cunoştinţe stabilite prin regulamentul / metodologia de admitere a instituţiei de învăţământ.Pentru informare cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere, candidaţii vor consulta site-ul oficial al instituţiei de învăţământ. Date despre instituțiile unde se organizează concurs de admitere găsiți și pe site-ul politiadefrontiera.ro

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?
PSD+ALDE
PNL
USR
UDMR
Altul

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM