Comunitate

CERCETĂRI: Anchetă amplă în cazul crimei de la combinat, care a șocat comunitatea băimăreană

joi , 3 mai 2018, ora 21:37       de Oana Dulf       Comunitate

 Apar tot felul de detalii despre crima de la combinat, care a șocat comunitatea băimăreană, dar oamenii legii nu au comunicat încă nicio informație oficială în acest caz. Cercul de suspecți pare să fie mai restrâns. Până la această oră, nu s-au făcut rețineri sau arestări. Suspect că a omorât-o cu sânge rece pe Estera, fetița de 5 ani, a fost și un apropiat al familiei, dar probele de la fața locului nu coincid cu cele prelevate de la respectivul suspect. 


Așa-zisul călugăr, suspectat că ar fi omorât-o pe fată, se pare că a fost o pistă falsă. Un alt suspect ar fi fost identificat în zona Gării. Nu ar fi avut nicio legătură cu zona în care s-a înregistrat violul dar e o persoană ce a fost eliberată acum câteva săptămâni din penitenciar, fiind condamnat tot pentru viol. Potrivit unor surse, azi, un adolescent de 16 ani, care ar fi în cercul de suspecți în cazul violării și uciderii fetiței de cinci ani din Baia Mare, a fost interogat de polițiști. După ore întregi de audieri, anchetatorii l-au pus în libertate. Sursele noastre susțin că probele ridicate de la fața locului nu coincid cu cele prelevate de la suspect. Mai mult, tot astăzi au fost audiați mai mulți minori din municipiul Baia Mare. Niciunul nu a fost reținut. Autopsia a demonstrat faptul că fetița a fost violată și ucisă cu bestialitate, criminalul lovind-o în cap cu o cărămidă, între niște ruine. Și DGASPC Maramureș a demarat o anchetă. 

”Cazul se află în atenția noastră și a colegilor de la Serviciul Public  Asistență Socială Baia Mare. Colegii mei au asistat la audierea minorilor și urmează să facă evaluarea și din punctul nostru de vedere. Așadar, abia după finalizarea anchetei în întregime, vom institui o măsură de protecție specială dacă situația o va impune în cazul unuia dintre cei trei minori”, a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Maramureș, Adrian Mândru. 

Luni noaptea, la ora 23:29, un băimărean a sesizat poliţia la 112 că fiica sa, de 5 ani, a dispărut de la domiciliu, în jurul orei 15:00. La scurt timp de la sesizare, aceasta a fost găsită moartă pe strada Electrolizei din municipiu. Estera va fi condusă pe ultimul drum mâine. Fetița va fi înmormântată în cimitirul Horea 2. 

 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM