Cultura

CENTRUL CULTURAL: Ambele posturi scoase la concurs au fost ocupate

luni , 5 mar 2018, ora 15:10       de Dana Berci       Cultura

 Centrul Cultural Sighetu Marmației a organizat la sfârșitul lunii februarie concurs pentru ocuparea a două posturi vacante. Doar câte un candidat a trecut de selecția dosarelor și ambele posturi au fost ocupate în urma susținerii probelor.


Concursurile organizate au fost pentru postul de șef serviciu gradul II în cadrul Bibliotecii municipale ”Laurențiu Ulici” și de referent gradul I la Casa de Cultură. Pentru funcția de șef serviciu gradul II în cadrul bibliotecii candidații trebuiau să aibă studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență, specialitatea științe socio-umane, studii în domeniul biblioteconomiei. Vechimea în specialitatea studiilor cerută este 9 ani, vechime minimă în exercitarea unei funcții de conducere 1 an sau experiență în coordonare de proiecte 3 ani, precum și cunoștințe de operare PC nivel avansat.

Pentru acest post a fost declarată admisă la selecția dosarelor Diana Iancu. Aceasta a obținut 93,66 puncte la proba scrisă și 100 de puncte la proba interviu, fiind declarată admisă.

Pentru postul de referent gradul I candidaților li s-a cerut să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență în domeniul artelor, vechime în specialitatea studiilor de minim 1 an și cunoștințe de operare PC nivel mediu.

Pentru această funcție a trecut de selecția dosarelor Ileana Pop Nemeș. Ea a obținut la proba scrisă 95 de puncte, iar la proba interviu a obținut punctajul 88,33, fiind declarată admisă.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM