Social

CAZURI DE FURT REZOLVATE: Șapte hoți prinși și bunuri de peste 26.000 de lei recuperate de polițiști

miercuri , 16 mai 2018, ora 12:51       de maramedia.ro       Social

 Două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, iar alte cinci sunt cercetate în stare de libertate, în urma activităţilor desfăşurate de poliţişti în cazul a şapte furturi sesizate în această lună. Din bunurile furate, în valoare de peste 30.000 de lei, s-au recuperat o mare parte.


Cercetările efectuate de poliţiştii băimăreni de investigaţii criminale în cadrul dosarelor penale întocmite în urma mai multor sesizări privind comiterea unor furturi şi tentative de furt au dus la identificarea persoanelor bănuite şi la recuperarea unei bune părţi din prejudiciu. Este vorba despre patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 30 de ani, bănuiţi că ar fi pătruns prin efracţie într-o locuinţă şi în patru societăţi comerciale din Baia Mare, de unde ar fi sustras bijuterii, acumulatori auto, laptop, telefon mobil etc., estimate la valoarea de peste 13.000 de lei. Dintre aceştia, doi au fost reţinuţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Bunurile au fost recuperate în proporţie de 60%.

Şi poliţiştii din Borşa au identificat un tânăr de 17 ani din oraş bănuit că a pătruns într-o locuinţă, de unde a furat bunuri în valoare de 10.000 de lei. Bunurile furate au fost recuperate în totalitate.

Alţi doi tineri, unul de 19 ani din Petrova şi unul de 24 de ani din Bistra, sunt cercetaţi de poliţişti pentru furt calificat, după ce s-a constatat că în noaptea de 13/14 mai a.c. au pătruns într-o societate comercială din Bistra, de unde au furat diferite bunuri şi carburant, în valoare de  8 000 de lei. Şi în acest caz poliţiştii au recuperat în totalitate prejudiciul şi l-au restituit administratorului societăţii.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM