Social

CAZUL ESTERA: Sutele de probe ADN recoltate în cazul fetiţei de cinci ani care a fost violată şi ucisă nu corespund cu cele prelevate de pe corpul victimei şi armele crimei

luni , 11 iun 2018, ora 20:32       de www.news.ro - maramedia.ro       Social

Procurorii care anchetează cazul fetiţei de cinci ani ucise în Baia Mare la sfârşitul lunii aprilie au recoltat probe ADN de la sute de persoane pentru prinderea criminalului, acestea au fost analizate de specialişti, dar nu au corespund cu cele prelevate de pe corpul victimei şi de pe obiectele cu care a fost ucisă.


Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au declarat, luni, pentru News.ro, că anchetatorii au primit o parte din probele ADN recoltate în cazul fetiţei ucise, spunând că acestea se tot preiau şi se tot trimit la Institutul Naţional de Criminalistică, dar deocamdată acestea nu corespund.

Procurorii au recoltat ADN-uri de la sute de persoane, dar acestea nu se potrivesc cu ADN-urile găsite pe corpul fetiţei şi pe corpurile delicte, cărămida şi piatra cu care a fost ucisă. Anchetatorii vor continua cercetările în acest caz pentru identificarea şi prinderea persoanei care a ucis fetiţa. 

Întâmplările tragice se ţin însă lanţ în Maramureş. Duminică după-amiază, Detașamentul de pompieri Baia Mare a intervenit la Cătălina pentru căutarea unui băiat în vârstă de 14 ani, care s-a înecat în apele râului Lăpuș. Trupul neînsuflețit al copilului a fost găsit după mai bine de 5 ore de căutări și a fost adus la mal de către scafandrii din cadrul ISU Maramureș.  În presa online din Maramureș se vehiculează unele informații că tânărul care s-a înecat ieri ar fi de fapt unul dintre suspecții în cazul violării și uciderii, în urmă cu o lună și jumătate, a unei fetițe de cinci ani, din Baia Mare. 

Poliţiştii au fost sesizaţi, pe data de 30 aprilie, în jurul orei 23.29, în urma unui apel la 112, că o fetiţă în vârstă de cinci ani dispăruse de la domiciliu de luni după amiază, de la ora 15.00. Poliţiştii au început căutările şi au reuşit în scurt timp să o găsească pe fetiţă, aceasta fiind decedată. Trupul acesteia a fost descoperit pe strada Electrolizei din municipiul Baia Mare, în apropierea zonei în care fetiţa locuia cu familia.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM