Eveniment

CAVNIC: Coloană oficială cu personaje Disney şi parc de distracţii pentru copii, de 1 Iunie

vineri , 1 iun 2018, ora 23:17       de MaraMedia       Eveniment

Surprize și multă distracție, de Ziua Copilului, a fost și în orașul Cavnic. Concursuri de desene pe asfalt, o ședință festivă la Consiliul Local, unde cei mici au fost consilieri locali pentru o zi și multă voie bună datorită personajelor din lumea Disney, care i-au distrat pe cei mici alături de bunicuța Melania și clovnul Cocolino. 


O coloană oficială cu personajele din lumea Disney a intrat, în această dimineață în Cavnic. Misiunea a fost una cât se poate de serioasă. Asta pentru că personajele Disney erau responsabile să asigure distracția pentru sute de copii adunați în parcul de joacă și pe terenul de sport din zona primăriei. 

La ora 10:00, la sediul primăriei Cavnic, a avut loc ședința Consiliului Local dedicată celor mici, aceștia având posibilitatea să devină consilier local pentru o zi. Și de atât a fost nevoie că propunerile de proiecte au fost de ordinul zecilor. De la construire de balansoar în parcul pentru copii, construirea unui carusel, amenajarea de noi locuri de joacă până la renovarea școlii generale, construirea unui suport pentru biciclete la școală, a unei cantine dar și a unei stații peco, de unde să își poată alimenta părinții lor autoturismele.

După ședința festivă, toată acțiunea s-a concentrat în zona terenului de fotbal din oraș, care s-a transformat într-un veritabil parc de distracții.

”Dorim să îi facem pe copiii din Cavnic și din împrejurimi să se simtă bine cu această ocazie, ziua de 1 iunie, ziua copilului este o zi foarte importantă. Noi avem obligația să o marcăm și să o transformăm într-o zi specială pentru că cei mici, copiii orașului, vor deveni, în viitor, cetățenii majori ai orașului. Și dacă în trecut, pentru noi, cei care am fost mai mici, nu s-a întâmplat nimic, noi dorim ca ei de acum înainte, să simtă și să nu uite niciodată această zi minunată. După cum vedeți, avem o zi foarte frumoasă, foarte mulți copii, cred că nici nu se așteptam să fie atâția copii”, a declarat primarul orașului cavnic, Vladimir Petruț. 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM