STIRI

LA CAVNIC: După Serbările Lenkerului urmează Raliul Zăpezii
marti , 13 feb 2018, ora 12:29       de MaraMedia       Comunitate
La Cavnic, sporturile de iarnă definesc locul. Dacă la sfârșitul săptămânii trecute s-au desfășurat Serbările Lenkerului, pentru începutul lunii martie este programat Raliul Zăpezii.
O NOUĂ EDIȚIE: Serbările Lenkerului, eveniment de suflet al maramureșenilor, a avut loc în weekend la Cavnic
luni , 13 feb 2017, ora 16:56       de MaraMedia       Eveniment
La Cavnic s-a desfăşurat, la sfârşitul săptămânii trecute, cea de a XIII-a ediţie a Serbărilor Lenkerului. S-au adunat la start peste 50 de concurenţi de toate vârstele. Lenkerul sau săniuţa cu volan este unică în Europa. Ediţia din acest an a evenimentului devenit deja tradiţie la Cavnic s-a desfăşurat sub semnul inovaţiei. Participanţii susţin
CAVNIC: Jandarmii vor fi la datorie în weekend la Serbările Lenkerului
vineri , 7 feb 2014, ora 12:57       de MaraMedia       Social
În perioada 08 -09 februarie, jandarmii maramureşeni vor intensifica măsurile de ordine publică la manifestările ce vor avea loc pe raza judeţului, jandarmii acţionând pentru a preîntâmpina eventuale acte de tulburare a ordinii publice sau a unor fapte antisociale.
Zeci de participanţi la "Serbările lenkerului", de la Cavnic
sambata , 23 feb 2013, ora 21:43       de MaraMedia       Social
Zi se sărbătoare pentru căvnicari. Azi s-a desfăsurat ceea de-a X-a ediţie a deja consacratului concurs de lenkere. 70 de participanţi s-au aliniat la linia de start de pe şoseaua care leagă Cavnicul de comuna Baiuţ. Vremea a fost superbă, astfel încă cuvântul care a stat la ordinea zilei a fost distracţia. Îmbucurător este faptul că de la o
Baia Mare: Concurs de lenkere la Cavnic, unic în România
luni , 5 mar 2012, ora 16:07       de MaraMedia       Turism
Peste 60 de participanţi s-au înscris în acest an la concursul de lenkere de la Cavnic. Concurenţii şi-au pregătit din timp săniile cu volan, pentru a demonstra că sunt cei mai buni conducători ai lenkerelor şi că merită să se numere printre câştigătorii competiţiei cu tradiţie în zonă.
Sărbătoarea Lenkerului un succes
luni , 7 mar 2011, ora 14:51       de Romina Noghiu       Sport
Bună dispoziţie şi veselia au fost ieri, prezente la Cavnic printre copiii care au participat la Serbările Lenkerului. Iarna încă nu s-a dat dusă din această zonă, iar traseul pentru concursul de lenkere a fost, după cum au mărturisit şi organizatorii, cel mai bun din ultimii ani.
Pagina 1 din 1 ( 6 stiri )
TV Sighet Sighet FM

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri: