STIRI

ACȚIUNE AMPLĂ: Discotecile, casele de pariuri și sălile de jocuri de noroc, luate la puricat de polițiști
luni , 12 feb 2018, ora 13:53       de maramedia.ro       Stiri
Mai mulţi poliţişti din municipiul Sighetu Marmaţiei, sprijiniţi de cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi cei din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, au desfăşurat în weekend activităţi pentru siguranţa tinerilor ce au ieşit să se distreze în locurile publice. O amplă acţiune a avut loc în noaptea de sâmbătă
DESTINAȚII DE VACANȚĂ: Hurghada, cea mai mare stațiune de pe țărmurile Mării Roșii
joi , 30 mar 2017, ora 14:30       de Maramedia       Turism
Hurghada este un fost sat pescăresc de pe țărmul Mării Roșii din Egipt. El a devenit din anii 1980 un centru turistic important din Egipt, care are în prezent 60.000 de locuitori din care ca. 10.000 locuiesc ilegal fără aprobarea administrației de a domicilia în localitate. Acești locuitori provin în general din regiunile sărace de pe valea Nilului.
ÎN AJUN: Sighetenii de pe Câmpul Negru povestesc despre obiceiurile de Crăciun și amintesc tradiții uitate
sambata , 24 dec 2016, ora 13:29       de Narcisa Chișiu       Social
Cete de colindători vor ura din casă în casă în seara de Crăciun. Copiii vor fi cei care vor vesti Nașterea lui Isus, în vreme ce adulții vor petrece mai mult acasă, în familie. Sighetenii de pe Câmpul Negru povestesc despre obiceiurile din seara sfântă și amintesc de unele tradiții asupra cărora timpul și-a lăsat amprenta. ”Colindă lumea,
REPORTAJUL ZILEI: Tragedia petrecută vineri seara în clubul Colectiv a pus pe jar autorităţile din Maramureş
luni , 2 noi 2015, ora 19:46       de Oana Dulf, Ioniţa Ilieş       Social
Tragedia petrecută vineri seara în clubul Colectiv din Bucureşti a pus pe jar autorităţile din Maramureş, care au sporit controalele în cazul unităţilor de alimentaţie publică. Acestea au fost luate la puricat de către oamenii legii şi urmează să fie dispuse măsuri în urma neregulilor constatate. În municipiul Sighetu Marmaţiei există cinci
SIGHET: Se îngroaşă numărul beţivilor, iar vârsta lor este în scădere
joi , 26 feb 2015, ora 13:55       de Sorin Chiş       Social
Din ce în ce mai mulţi sigheteni se prezintă la spital cu intoxicaţii, cele mai frecvente de la alcool. Media de vârstă a celor care ajung la secţia de primiri urgenţe cu probleme pricinuite de alcool este tot mai mică, lucru care provoacă îngrijorarea medicilor.
LITORAL: Peste 700 de poliţişti şi jandarmi, mobilizaţi pe litoral în minivacanţa de 1 Mai
joi , 1 mai 2014, ora 11:47       de Mediafax       Comunitate
Peste 700 de poliţişti şi jandarmi vor asigura, în perioada 30 aprilie - 5 mai, siguranţa publică în staţiunile de pe litoral, unde se preconizează că vor ajunge peste 30.000 de turişti, iar peste 15 aparate radar vor fi amplasate în aceste zile pe principalele artere din judeţul Constanţa.
MOBILIZARE: Peste 700 de poliţişti şi jandarmi vor fi prezenţi pe litoral în minivacanţa de 1 Mai
marti , 29 apr 2014, ora 15:58       de Mediafax       Comunitate
Peste 700 de poliţişti şi jandarmi vor asigura, în perioada 30 aprilie - 5 mai, siguranţa publică în staţiunile de pe litoral, unde se preconizează că vor ajunge peste 30.000 de turişti, iar peste 15 aparate radar vor fi amplasate în aceste zile pe principalele artere din judeţul Constanţa.
SIGHET: Razii în discotecile din oraş. 48 de persoane au fost legitimate şi au fost aplicate sancţiuni
luni , 13 ian 2014, ora 12:58       de MaraMedia       Comunitate
La Sighetu Marmaţiei, în noaptea de 11/12 ianuarie, poliţişti de ordine publică şi de investigaţii criminale au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea producerii de evenimente negative în zona discotecilor şi barurilor.
SIGHET: Amenzi de 4500 de lei date în discotecile din oraş
luni , 23 dec 2013, ora 16:25       de MaraMedia       Social
La Sighetu Marmaţiei, poliţişti de ordine publică, investigaţii criminale, investigarea fraudelor şi de la Poliţia Rutieră au organizat o acţiune în noaptea de 20/21 decembrie. Activităţile au avut ca scop menţinerea climatului de siguranţă civică în zona discotecilor şi barurilor şi prevenirea producerii de accidente de circulaţie.
Boicot împotriva vodcii ruseşti din cauza legilor anti-gay ale guvernului Putin
joi , 1 aug 2013, ora 21:18       de Agerpres       Externe
Zeci de persoane au manifestat miercuri în faţa Consulatului rus din New York pentru a atrage atenţia împotriva legilor anti-gay din Rusia şi a cere să nu se mai cumpere vodcă până când guvernul lui Vladimir Putin nu revizuieşte aceste măsuri, notează joi ziarul Las Provincias. În timpul protestelor din faţa sediului diplomatic din apropiere de
Pagina 1 din 2 ( 11 stiri )
<
>
TV Sighet Sighet FM

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri: