STIRI

CRITICI: Donald Trump consideră că Uniunea Europeană acţionează "mai rău decât China"
luni , 11 iun 2018, ora 19:01       de MEDIAFAX       Externe
Uniunea Europeană acţionează 'mai rău decât China', i-a spus preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, omologului său din Franţa, Emmanuel Macron, afirmă surse citate de site-ul Axios.com.
CRITICI: Studenţii de la Facultatea de Drept, împotriva vârstei minime de 30 de ani pentru a candida la admiterea în Institutul Naţional al Magistraturii
sambata , 26 aug 2017, ora 12:04       de Mediafax       Social
Studenţii Facultăţii de Drept a Universităţii Bucureşti critică propunerea ministrului Justiţiei de a introduce vârsta minimă de 30 de ani pentru a candida la admiterea în Institutul Naţional al Magistraturii (INM), deoarece, explică ei, schimbarea poate avea impact negativ în sistemul judiciar. „În calitate de asociaţie studenţească
CRITICI: Vicepremierul rus Dmitri Rogozin califică drept 'mârșavă' și 'cinică' politica Occidentului față de Serbia
sambata , 29 noi 2014, ora 08:03       de AGERPRES       Externe
Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a criticat vineri declarația președintelui Germaniei, Joachim Gauck, conform căruia Belgradul ar trebui să aleagă între Bruxelles și Moscova, calificând politica Occidentului față de Serbia drept una 'mârșavă' și 'cinică', informează agenția de presă RIA Novosti.
CRITICI: Unii copii americani declară război alimentației sănătoase promovate de Michelle Obama
marti , 9 sep 2014, ora 09:33       de Mediafax       Social
Acțiunile Primei Doamne a SUA, Michelle Obama, în vederea promovării unei alimentații sănătoase pentru a combate obezitatea, mai ales în rândul copiilor, nu sunt totdeauna bine primite, ba chiar provoacă numeroase critici din partea unora dintre elevii aflați la începutul unui nou an școlar, relatează luni ziarul francez 'Le Figaro'.
CRITICI: Berlinul denunţă afirmaţiile lui Recep Erdogan la adresa unui politician german de origine turcă
sambata , 31 mai 2014, ora 09:34       de MEDIAFAX       Externe
Ministerul german de Externe l-a convocat, vineri, pe ambasadorul Turciei, pentru a-i transmite 'stupefacţia' Guvernului de la Berlin după critici făcute de premierul turc, Recep Tayyip Erdogan, la adresa unui politician german de origine turcă.
CRITICI: Ponta spune că îl deranjează că PNL nu mai susţine acciza la carburant, după ce a acceptat în Guvern
marti , 1 apr 2014, ora 18:33       de Mediafax       Politic
Premierul Victor Ponta a declarat că îl deranjează să vadă că liberalii s-au răzgândit şi nu mai susţin introducerea accizei la carburanţi după ce preşedintele Traian Băsescu a criticat această decizie, el amintind că introducerea accizei a fost aprobată de Guvernul din care făcea parte şi PNL.
Pagina 1 din 1 ( 6 stiri )
TV Sighet Sighet FM

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri: