STIRI

SORINA PINTEA (MS): ”Este necesar ca în grădinițe și scoli, cadrele medicale să realizeze un triaj, astfel încât să poată fi evitată răspândirea virusului gripal”
luni , 12 feb 2018, ora 18:00       de Ministerul Sănătății       Sanatate
Pentru prevenirea îmbolnăvirilor de gripă, Ministerul Sănătății a solicitat direcțiilor de sănătate publică să se asigure că unitățile sanitare din subordine instituie toate măsurile necesare pentru protecția personalului și a pacienților.
ŢUCMEANU (MS): Persoanele seropozitive nu vor rămâne fără medicamente
joi , 2 iul 2015, ora 16:56       de Agerpres       Sanatate
Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Alin Iulian Țucmeanu a dat asigurări joi, la o dezbatere privind situația persoanelor seropozitive din România, că acestea nu vor rămâne niciodată fără tratament. 'Vreau să vă asigur că Ministerul Sănătății, acum, poate răspunde prompt și la obiect că se rezolvă și nu rămân fără tratament.
MIHAELA UDREA (MS): Cataloagele privind prețurile la medicamente vor intra în vigoare la 1 iulie
vineri , 19 iun 2015, ora 12:56       de Agerpres       Sanatate
Cataloagele privind prețurile la medicamente vor intra în vigoare la 1 iulie, a declarat vineri, cu prilejul unei dezbateri, directorul în Ministerul Sănătății Mihaela Udrea. 'Astăzi dăm drumul ordinului privind CANAMED-ul (Catalogul Național al Medicamentelor — n.r.) și probabil că va fi publicat luni și va intra în vigoare începând cu 1 iulie.
Pagina 1 din 1 ( 3 stiri )
TV Sighet Sighet FM

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri: