STIRI

CRITICI: Donald Trump consideră că Uniunea Europeană acţionează "mai rău decât China"
luni , 11 iun 2018, ora 19:01       de MEDIAFAX       Externe
Uniunea Europeană acţionează 'mai rău decât China', i-a spus preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, omologului său din Franţa, Emmanuel Macron, afirmă surse citate de site-ul Axios.com.
OFERTĂ DE VACANŢĂ: Sejur în Zakynthos - insula ţestoaselor
vineri , 25 mai 2018, ora 19:44       de MaraMedia       Agenda Ta
Zakynthos-insula testoaselor
PRIMUL ALBUM: Ansamblul Folcloric Naţional Transilvania, alături de Carmen Şteţco la lansarea albumului "Măicuţă când m-ai făcut"
vineri , 27 oct 2017, ora 10:16       de MaraMedia       Cultura
Carmen Şteţco şi-a lansat, în această săptămână, primul album folcloric din carieră. A crescut la Borşa, iar în prezent studiază la Cluj-Napoca, motiv pentru care a ales să îşi lanseze albumul în capitala Ardealului. Alături de Carmen Şteţco a fost, la acest eveniment, şi Ansamblul Folcloric Naţional Transilvania.
MULT AȘTEPTAT: "Urzeala Tronurilor" revine cu un nou sezon mai scurt, dar "mai spectaculos"
vineri , 2 iun 2017, ora 18:26       de Agerpres       Social
Cel de-al 7-lea sezon al serialului de succes 'Urzeala Tronurilor' va fi mai scurt cu doar șapte episoade, dar va fi mai spectaculos, a declarat pentru EFE, actorul Aidan Gillen, care îl interpretează pe Petyr Baelish. Mult așteptatul nou sezon al serialului produs de postul HBO va avea premiera în SUA la 16 iulie. Gillen a explicat într-o convorbire cu EFE la
IGIENĂ ÎN SPITALE: Campania "Mâini curate în spitale", lansată de Ministerul Sănătăţii
vineri , 2 dec 2016, ora 14:34       de Mediafax       Sanatate
Ministerul Sănătăţii lansează, vineri, campania 'Mâini curate în spitale', având ca scop informarea şi conştientizarea personalului medical, a pacienţilor şi a publicului despre cât de importantă este dezinfecţia mâinilor în prevenirea infecţiilor nosocomiale. 'Mesajul-cheie al proiectului este “Dezinfectează-ţi mâinile, salvezi o viaţă!”
MAI: Implementează un serviciu administrativ informatic pentru cetățeni
joi , 2 apr 2015, ora 17:54       de OANA DULF       Social
Ministerul Afacerilor Interne implementeaza un serviciu administrativ informatic pentru cetateni si mediul de afaceri necesar vizualizarii online a datelor referitoare la apostilele eliberate de institutiile prefectului din Romania. Sistemul a fost prezentat astazi si in Maramures. Ministerul Afacerilor Interne dezvolta un serviciu administrativ informatic care
SANCŢIUNI: SUA afirmă că dispun de "mai multe instrumente'' pentru a spori presiunea asupra Rusiei
luni , 26 ian 2015, ora 19:56       de Agerpres       Externe
Secretarul american al Trezoreriei, Jack Lew, a afirmat luni, la Bruxelles, că Statele Unite ale Americii (SUA) dispun de ''mai multe instrumente'' pentru a spori presiunea asupra Rusiei în legătură cu Ucraina, dacă va fi nevoie, relatează agenția Reuters.
BAIA MARE: Vechiul proiector stelar al Planetariului din Baia Mare intră... la pensie
joi , 16 oct 2014, ora 20:57       de Laura Pop       Social
După 45 de ani de funcționare, vechiul proiector stelar al Planetariului din Baia Mare intră... la pensie! El va fi înlocuit, de la începutul anului viitor, cu cel mai modern aparat de acest gen din Europa Centrală și de Est.
STUDIU: Persoanele matinale sunt "mai puţin morale" după lăsarea serii
joi , 17 iul 2014, ora 21:00       de Mediafax       Agenda Ta
Persoanele matinale, care adoră să se trezească devreme şi să fie foarte active în primele ore ale dimineţii, prezintă o predispoziţie mai mare pentru a-şi înşela partenerii de viaţă şi pentru a adopta comportamente 'mai puţin morale' după lăsarea serii.
UCRAINA: Măsuri "mai ferme" împotriva Rusiei
luni , 16 iun 2014, ora 11:46       de Mediafax       Externe
Adjunctul ministrului ucrainean de Externe, Serghii Kîslîţia, a cerut, luni, la Tokyo, măsuri 'mai ferme' împotriva Rusiei, acuzând Moscova că 'încalcă principiile' Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa.
Pagina 1 din 7 ( 64 stiri )
<
>
TV Sighet Sighet FM

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri: