Gura lumii

Cătălin, Cătălin, vrei sa ajungi…un liberal fin?

luni , 18 apr 2011, ora 18:39       de maramedia.ro       Gura lumii

Şoapte şi scrâşnete din dinţi pe la colţurile „din stânga şi din dreapta” a stârnit vestea că „virgulă” Cătalin Cherecheş este „ALESUL” de către centru ca „virgulă” candidat sprijinit de USL la Primăria Baia Mare.

În colţul dinspre centrul oraşului se discută la o cafea şi un pahar de „Unicum” că întâi cârmitorul liberalilor de la centru i-ar fi promis lui Cătălin că, dacă ajunge primar, va putea călca pe urmele politice ale lui Cristian Anghel.

Deducţia logică pe care o trag liberalii ce şi-au tocit coatele şi epuizat finanţele în vechile campanii electorale ar fi că „virgulă” Cătălin ar putea deveni preşedintele fin şi elegant al liberalilor maramureşeni.

Şi, ca să fie totul bine pecetluit şi sigur după alegeri, dacă iese primar, locul în biroul central al regretatului-politic Cristi Anghel, actualmente “vacant”, va putea fi preluat la nivel judeţean şi central de... Cătălin... ca un liberal fin ce este. Asta sigur cu girul, ca şi până acum, al celor două flori din USL.


 


Prezenta informatie este un zvon si trebuie tratată ca atare.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii
marko
duminica , 8 mai 2011, ora 18:28
Pe urmele lui Anghel va ajunge, dar nu la Buc. la Gherla intr o celula iar in USL nu sunt flori ,gura lumi le spun PLANTE OFILITE dint un motiv simplu:De can Vantu e la puscarie nu i cine le uda.


;
@ claudia dunica
duminica , 8 mai 2011, ora 18:11
MODERAT - din Baia Mare, iesiti la vot ca ne mananca paduchii portocalii
taranist,de Maramures
miercuri , 27 apr 2011, ora 20:26
Singurul candidat autentic cu principi de centru-dreapta,crestin-democrate este candidatul PNTCD Doru Dancus,Apel catre membrii si simp.PNL VOTATI CADIDATUL PNTCD,CANDIDATUL FOST PSD EXCLUS DIN PNL NU VA REPREZINTA.
Alex
marti , 19 apr 2011, ora 23:38
:))))
claudia dunica
marti , 19 apr 2011, ora 00:32
Si mai ziceti voi PNL-istii si voi PSD-istii ca Basescu cu Boc sunt de vina pentru tot ce se intampla in tara asta ?Dar voi ce faceti in momentul in care sustineti un astfel de personaj in alegerile de la Baia Mare?Ati batut si voi din nou palma cu dracu pana treceti puntea,dar stati linistiti pt.ca nu o veti trece.Oalele la tot ceea ce s-a facut si furat in tara asta de la revolutie in coace trebuiau sa se sparga in capul cuiva.Voi ati facut marele rau pe termen lung si acuma tot voi veniti si vreti sa mai strangeti ce a mai ramas?RUSINE.Daca s-ar dori binele tarii ati da mana peste mana si ati lasa la o parte toate animozitatile,ati lupta pentru binele poporului dar stiti ceva?....nu se doreste asa ceva.
Nu cred
luni , 18 apr 2011, ora 22:23
Nu cred ca poate merge asa departe...cu toate ca il duce capul :)))
TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM