Social

CASIERII ÎNCHISE: Vital nu va avea program cu publicul în 14 și 15 august

vineri , 11 aug 2017, ora 16:12       de Ionița Ilieș       Social

 Cei care au de plătit facturi la apă vor trebui să aștepte până miercuri, 16 august, asta deoarece societatea Vital nu va avea program cu publicul în zilele de 14 și 15 august. În tot acest timp însă societatea va avea echipe de intervenție disponibile în caz de avarii sau disfunționalități.


În perioada 14 - 15 august, casieriile Vital din toate localitățile în care operează - Baia Mare, Baia Sprie, Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Târgu Lăpuș, Tăuții Măgherăuș, Seini, Cavnic, Ulmeni și Șomcuta Mare - vor fi închise. De asemenea, și activitatea celorlalte departamente ale societății va fi întreruptă în această perioadă.

Miercuri se reia programul normal de lucru al tuturor departamentelor societății.

Pentru această perioadă, societatea de furnizare a apei va avea echipe de intervenție care vor acţiona pentru ca toate avariile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă și canalizare să fie remediate în timp util, iar abonaţii să poată beneficia de servicii la parametri optimi. Permanența va fi asigurată de dispeceratul societății, care va funcționa 24 de ore din 24. 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine credeţi că ar trebui să vegheze la preîntâmpinarea faptelor de vandalism din oraş?
Poliţia Locală
Poliţia naţională
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM