Stiri

BUCURIILE IERNII: Se așteaptă ca pârtiile din Borșa să fie pline de turiști în weekend

vineri , 2 feb 2018, ora 13:29       de Dana Berci       Stiri

 Vremea este mult mai caldă decât normalul acestei perioade, însă unele pârtii încă sunt funcționale. În Borșa două din cele trei pârtii au suficientă zăpadă pentru schiat ori săniuș, iar iubitorii sporturilor de iarnă și-au făcut rezervări din timp pentru acest sfârșit de săptămână.


Gradul de ocupare a locurilor de cazare din Borșa este de aproape 100%  în această perioadă. Datorită weekendului și vacanței elevilor, pârtiile vor fi din nou pline în următoarele zile.

”Din cele 3 pârtii care funcționează în Borșa, doar cea din Pasul Prislop și pârtia Știol, unde funcționează teleschiul, sunt utilizabile și stratul de zăpadă este suficient de gros pentru practicarea schiatului, din păcate pârtia Runcu Știol nu poate fi  utilizată din cauza stratului foarte subțire al zăpezii. Din ceea ce am văzut pe paginile de specialitate privind închirierea și ocuparea locurilor de cazare din Borșa, de mâine și până  în 11 februarie toate locurile sunt ocupate”, a precizat Sorin Ion Timiș, primarul din Boșa.

În ceea ce privește gradul de ocupare pe timpul sărbătorilor de iarnă, primarul Sorin Ion Timiș a precizat că a fost un sezon bun. 

”Începând cu 1 decembrie și până astăzi inclusiv, toate weekendurile au fost cu un grad de ocupare de peste 70% iar în perioada vacanței, atât cea a sărbătorilor de iarnă cât și cea intersemestrială, gradul de ocupare este de aproape 100%”, a adăuagt primarul orașului Borșa.

În perioada 17-18 februarie în Borșa vor avea loc și Serbările zăpezii.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM