Social

BUCURIA COPIILOR: Armonie și mișcare pentru cei mici, la Cupa Tisa

joi , 31 mai 2018, ora 15:30       de Dana Berci       Social

 Zeci de copii au participat astăzi la  cea de-a treia ediție a proiectului județean „Armonie și mișcare - Cupa Tisa”, organizat de Școala gimnazială Sarasău. În timp ce prichindeii de la grădinițe s-au întrecut în desene pe asfalt, colegii lor mai mari au concurat la o competiție de cros. La finalul concursurilor copiii s-au ales cu diplome, cupe și medalii.  


 Pentru că acestă acțiune marchează și Ziua copilului, cei mici s-au ales și cu dulciuri și diferite surprize din partea cadrelor didactice și a administrației locale din Sarasău.

”Este vorba despre proiectul educațional <<Armonie și mișcare - Cupa Tisa>>, ajuns la cea de-a treia ediție, sperăm să devină o tradiție pentru noi. Este un proiect județean derulat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș și cu Poliția Sarasău. Sunt două concursuri, unul de desene pe asfalt destinat copiilor din grupa mare, elevilor din clasa pregătitoare, clasa I și a II-a cu tema trenul copilăriei iar pentru elevii claselor a III-a și până la clasa a VIII-a este organizat un cros pe drumul agricol din Sarasău numit Zăvoi”, a declarat Daniela Lazăr, directorul Școlii Gimnaziale Sarasău.

După cele două concursuri desfășurate pe drumul agricol din zona Zăvoi, la căminul cultural din localitate a avut loc festivitatea de premiere, dar și un mic spectacol oferit de copiii de la școala din Sarasău. 

Mai multe imagini de la cea de-a treia ediție a proiectului „Armonie și mișcare - Cupa Tisa” organizat de Școala Sarasău, dar și gala de premiere a participanților o veți putea urmări la TV Sighet în cadrul emisiunii Manifest.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM