Sport

BOX: Prima ediție a Centurii Marmației s-a dovedit a fi un succes

marti , 12 iun 2018, ora 19:20       de Dana Berci       Sport

Sâmbătă a avut loc prima ediție a Centurii Marmației, eveniment sportiv ce a reunit la Sighet pugiliști de valoare. În cadrul  acestei gale au avut loc o serie de meciuri între sportivi cu experiență din oraș, dar și din alte zone ale țării.


Centura Marmației a fost organizată pe două categorii, juniori și tineret și semiprofesioniști, oameni care practică acest sport din pasiune și au vrut să își depășească anumite limite și să urce în ring. În sală au fost prezenți și Florin Molcuțan,  consilierul personal al ministrului Tineertului și sportului,  președintele Comisiei arbitrilor de box profesionist din România, Viorel Plosca, Vasile Moldovan, prefectul județului, fostul arbitru FIFA Cristian Balaj, dar și personalități din lumea boxului profesionist.

”Am reușit să organizăm prima ediție a Centurii Marmației, a fost un eveniment deosebit pentru clubul CSS Sighet și pentru oraș. Am avut la început emoții vizavi de organizare dar ne-am descurcat, am avut și parteneri și susținători și am reușit să punem pe picioare prima ediție. Am avut sportivi invitați de la mai multe cluburi din țară, de la Cluj, Slatina, Târgoviște, Baia Mare, Satu Mare, Zalău și sportivi de valoare. Am invitat cei mai buni sportivi la categoriile la care am avut și noi sportivi de valoare ca să fie meciuri bune. Pe lângă tineri, copii și juniori am mai avut și meciuri de semiprofesioniști care pot să spun că au fost a doua gală, a fost un eveniment deosebit”, a declarat Claudiu Râșco, antrenor CSS Sighet.

Acest eveniment sportiv a fost pe placul sighetenilor. Sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier s-a dovedit a fi neîncăpătoatre pentru iubitorii acestui sport, pugiliștii fiind susținuți frenetic de un număr mare de spectatori.

”Ne-am așteptat să vină un număr mare de spectatori pentru că a fost o altfel de gală, un altfel de eveniment sportive și chiar a fost lume foarte multă, și spectatorii au fost în spiritul competiției, s-au simțit foarte bine”, a adăugat Claudiu Râșco.

Mai multe imagini de la Centura Marmației dar și impresiile cu care au rămas participanții puteți vedea mâine la Reportajul zilei.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM