Social

BINE DE ȘTIUT: Mai sunt locuri libere într-un cămin al Centrului Universitar Nord

joi , 12 oct 2017, ora 16:44       de Ioana Grad       Social

 Taxele mici, dar şi viaţa studenţească trăită într-un alt ritm în cămine îi împing pe mulţi dintre studenţi să opteze pentru cazarea în căminele universităților. Anul acesta, în Baia Mare, două dintre căminele studențești ale Centrului Universitar Nord au primit mai multe cereri de cazare decât numărul locurilor disponibile. În schimb, studenții care încă își caută un loc de cazare în cămin își mai pot depune cerere la căminele unde locurile nu au fost ocupate în totalitate. 


Studenții Centrului Universitar Nord din Baia Mare care vor să solicite cazare  la cămine își pot depune cerere la administrația acestora. Au mai rămas aproximativ 130 de locuri disponibile la căminul nr. 2, de pe strada Dr. Victor Babeș. 

„La căminul nr. 2 de la Centrul Universitar Nord din Baia Mare mai avem locuri disponibile, studenții sunt așteptați să vină la cazare, trebuie doar să depună o cere și să locuiască la noi”, a declarat Brigita Pop, administratorul căminului nr. 2 al CUNBM.

Căminele 1 și 3 de pe strada Victoriei au primit mai multe cereri pentru cazare decât numărul locurilor disponibile. Studenții mai pot depune cereri de cazare în caz că se eliberează vreun loc.

„Ca membru al biroului de conducere al Ligii Studenților <<Pintea Viteazul>> putem să spunem că avem o colaborare foarte bună cu administrația Centrului Universitar Nord din Baia Mare, de aceea dorim să informăm studenții că mai sunt locuri disponibile în căminul 2 al Centrului Universitar Nord și pot să-și depună cerere pentru a fi cazați la administrația căminului, iar în căminele 1 și 3 de pe strada Victoriei nu mai sunt locuri disponibile, dar pot să-și depună cerere la administația căminului în caz că se eliberează vreun loc”, a declarat Ioana Grad, secretar general la Liga Studenților ”Pintea Viteazul”.

La începutul acestei săptămâni la căminele studențești ale CUNBM au avut loc alegerile pentru șefii de cămin ca reprezentanți ai studenților. 

„Mă numesc Adelin Stoian, sunt șeful de cămin la căminul nr. 3. Obligația mea este să mă asigur că drepturile studenților sunt respectate, că regulamentul de bună funcționare a căminului este respectat, să mențin legătura cu administrația și cu studenții. Iar împreună cu șefii de palier respectăm ordinea și disciplina în cămin și în primul rând să fie o relație de prietenie, mediu liniștit, ambient”, a precizat șeful de cămin Adelin Stoian.

Mai multe informații puteți afla de pe pagina de Facebook a Ligii Studenților ”Pintea Viteazul”.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM