Comunitate

BILANŢ: Scrisoarea primarului Ovidiu Nemeş, după 8 ani petrecuţi în slujba comunităţii sighetene

vineri , 3 iun 2016, ora 17:08       de MaraMedia       Comunitate

Actualul primar al municipiului Sighetu Marmaţiei, Ovidiu Nemeş, nu va candida la alegerile locale din 5 iunie. Ovidiu Nemeş s-a aflat în slujba comunităţii sighetene vreme de 8 ani.  4 ani a fost viceprimar al municipiului Sighetu Marmaţiei și primar în mandatul 2012-2016. Data de 5 iunie reprezintă pentru Ovidiu Nemeş, în acest an, un moment al bilanţului. Edilul sighetean afirmă, încrezător, că şi-a atins obiectivele propuse în campania din 2012. 


A fost o perioadă grea, cu muncă multă, în care cea mai dificilă parte a fost schimbarea mentalității oamenilor din administrația publică locală. Am preluat în 2012 primăria cu datorii însumând bugetul de investiții pe trei ani. Însă nu m-am plâns, nu am dat vina pe greaua moștenire. M-am pus pe treabă, am făcut rost de finanțări, am plătit cea mai mare parte din datorii și am realizat obiectivele pe care le vedeți acum în oraș: introducerea apei curente și a canalizării, modernizarea centrului orașului, strada pietonală, parcul Grădina Morii, demararea modernizării unor secții din Spitalului Municipal, reabilitarea grădinițelor, școlilor și liceelor, poduri, locuri de joacă, patru manifestări culturale noi, revigorarea turismului și multe altele”, menţionează Ovidiu Nemeş în scrisoarea adresată sighetenilor. 


O greșeală din timpul mandatului de viceprimar l-a făcut incompatibil pe Ovidiu Nemeş. Din acest motiv, primarul a recunoscut că sighetenii nu pot fi minţiţi că situaţia nu există şi a luat decizia să nu mai candideze.


Pentru aceste alegeri locale, am hotărât să fac echipă cu Alexandu Oros, managerul Spitalului Municipal, să-i sprijin candidatura la primărie pentru a duce proiectele începute de mine mai departe. Am făcut echipă și în perioadă cât am fost viceprimar în Consiliul Local și pe perioada mandatului de primar am gestionat împreună poate cea mai grea instituție care are grijă de sănătatea maramureșenilor din Maramureșul Istoric, Spitalul Municipal Sighet. Am decis să facem echipă în continuare, eu la București pentru a aduce finanțări și investiții private pentru Sighet și el la primărie pentru a derula în continuare proiectele începute. Puteți avea încredere în Alexandru Oros. La aceste alegeri, dumneavoastră, sighetenii, nu alegeți doar între două partide, PNL și PSD, nu alegeți dintre doi candidați Oros și Scubli, ci alegeți între viitor și trecut. Este o alegere extraordinar de importantă pentru orașul nostru, puteți alege continuitatea pe direcția dezvoltării și orașul să aibă un viitor sau întoarcerea la trecut așa cum îl știm, înainte de 2012”, mai transmite Ovidiu Nemeş. 


În ultimii 4 ani o mare parte din energii s-au pierdut în Consiliul Local Sighet din cauza blocajelor politice. Ovidiu Nemeş spune că acolo PSD a pus bariere peste bariere, fără a ține cont de interesele sighetenilor.


M-au blocat doar din dorința de a-l împiedica pe primarul Nemeș să facă treabă. Vă cer la aceste alegeri un vot de încredere pentru PNL, un vot prin care să putem construi majoritatea în Consiliul Local, pentru a accelera derularea proiectelor de dezvoltare de care Sighetul are atâta nevoie. În încheiere vreau să vă mulțumesc pentru încrederea și cinstea pe care mi-ați acordat-o alegându-mă primarul dumneavoastră. Vă rog în calitate de primar, concetățean al dumneavoastră, coleg și prieten, să veniți la vot și să vă exprimați opțiunea indiferent de alegere. Votați dumneavoastră direcția în care vreți să meargă acest oraș în următorii ani, nu lăsați pe alții să decidă în locul dumneavoastră”, le-a mai transmis Ovidiu Nemeş sighetenilor. 


 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii
Petre
duminica , 5 iun 2016, ora 23:53
Esti patetic!!Care este limita in € de desemnare directa a prteneriatelor publice private?De aceea esti anchetat?Esti ordinator de credite(pardon,ai fost)
TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM