Sport

BASCHET: Zile pline pentru sportivii sigheteni

vineri , 19 ian 2018, ora 15:46       de Maramedia       Sport

 Campionatul Național de Baschet U16 masculin continuă cu o nouă faza. Baschetbaliștii sigheteni vor disputa următorul turneu în deplasare. Meciurile se joacă  în București în perioada 19-21 ianuarie.


Cu toate că turneul nu este unul ușor, sportivii sigheteni își propun să se întoarcă acasă cu 5 victorii din tot atâtea meciuri.

”Echipa de U 16 din cadrul CSS Sighet dispută în acest weekend la București primul turneu de clasificare din cadrul Campionatului Național de Baschet unde urmează să joace împotriva celor de CSS6 Dinamo București, Steaua Magic, Pheonix Galați, UBT Cluj Napoca și Știința București. În acest moment echipa noastră a reușit să-i învingă pe cei de la Dinamo la o diferență de 20 de puncte urmând ca în zilele următoare să desfășurăm celelalte 4 meciuri și sperăm să reușim să venim acasă cu 5 victorii din tot atâtea meciuri”, a menționat antrenorul Emil Kosztelnik.

În ceea ce privește echipa de senori, luni are loc prima etapă din cadrul semifinalei Ligii I. Echipa din Sighet va juca în cadrul acestei etape împotriva celor de la Colegiul Național ”Aurel Vlaicu”, echipă care anul trecut a încheiat pe locul 3 în divizia B.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM