Sport

BASCHET: Victorie în deplasare pentru CSM Sighet

marti , 6 feb 2018, ora 16:00       de Dana Berci       Sport

 Baschetbaliștii de la CSM Sighet au disputat weekendul trecut cea de-a treia etapă din cadrul campionatului Ligii I. Meciul din deplasare împotiva celor de la Mediaș a fost câștigat de sigheteni.


Meciul a fost unul greu, însă sportivii de la CSM Sighet au reușit să se impună.

”Duminică băieții noștri au disputat cea de-a treia etapă din cadrul campionatului național de baschet masculin Liga I, o deplasare dificlă la Mediaș, ținând cont că cei de la CSM Mediaș s-au întărit în această pauză intercompetițională cu 2 jucători din liga națională. A fost un meci foarte strâns, dar eu zic că valoarea individuală și-a spus cuvântul  în sfertul 4 și am reușit să ne desprindem chiar și la o diferență de 18 puncte iar pe final să încheiem acest meci cu o victorie la 11 puncte”, a declarat Emil Kosztelnik, antrenor la CSM Sighet.

În următoarea etapă baschetbaliștii de la CSM Sighet vor juca împotriva celor de la CSO Voluntari.

”Echipa de baschet CSM Sighet va disputa cea de-a patra etapă a Ligii I luni, 12 ianuarie, în sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier începând cu ora 13 împotriva celor de la CSO Voluntari, o echipă cu un buget foarte mare care la fel, în această pauză intercompetițională, s-a întărit cu 3 sau 4 jucători de la Dinamo București, echipă care activează în echipa națională. Eu sper că vom reuși să facem un meci foarte bun și să ne impunem în cel de-al patrulea meci și să fim o echipă care încet, încet își pune amprenta pe acest campionat”, a adăugat antrenorul.

Obiectivul sighetenilor în acest turneu semifinal a fost atins, spune antrenorul Emil Kosztelnik.

”Echipa noastră și-a atins acest obiectiv prin prezența în această fază semifinală în primele 8 echipe din Liga I de baschet masculin, acesta a fost obiectivul nostru, dar odată ajunsi aici evoluțiile noastre se pare că au fost din ce în ce bune reușind să învingem echipe ca Mediaș, Constanța și noi tindem ca la finalul campioantului să reușim să ne clasăm în primele 4 echipe și, de ce nu, chiar să prindem final four-ul acestui campionat și implicit prezența noastră la acest turneu final”, a precizat Emil Kozstelnik.

În această pauză competițională și CSM Sighet a făcut un transfer. Este vorba despre Lucian Țibîrnă, de la CSM Oradea.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM