Sport

BASCHET: Sportivii U16 de la CSS Sighet, cu gândul la faza semininală a campionatului național

joi , 8 feb 2018, ora 12:43       de Dana Berci       Sport

Competiție importantă pentru baschetbaliștii de la CSS Sighet. Echipa U16 va disputa în acest sfârșit de săptămână ultimul tuneu de calificare din cadrul campionatului național. Sighetenii speră să se întoarcă victorioși de la Craiova.


Baschetbaliștii sighetenii își propun ca în urma acestui turneu să se califice în faza semifinală a campionatului național.

”Echipa de U16 din cadrul CSS Sighet în acest sfârșit de săptămână va participa la ultimul turneu de clasificare din cadrul Campionatului Național Masculin U16. Acest turneu este ultimul îninate de faza semifinală unde vor rămâne ultimele 12 echipe din țară și sperăm că în urma clasamentului care există în acest moment să reușim să ne menținem poziția pe locul II, locul I fiind ocupat de cei de la UBT Cluj-Napoca și implicit să ne calificăm în faza semifinală, care se va disputa pe parcursul a 3 luni”, a precizat antrenorul Emil Kosztelnik.

În cadrul acestui turneu vor fi disputate 10 meciuri, iar în luna mai va avea loc turneul final.

”În acest an competițional turneul final se va desfășura într-un format nou, doar cu 6 echipe. Noi am muncit foarte mult în această perioadă. Atât cu cei de la CSM, cât și cu băieții de la CSS vom face câte 2 antrenamente pe săptămână și încercăm să punem la punct ultimele detalii ca în momentul competiției totul să fie pregătit și să reușim, ca și până acum, numai victorii”, a adăugat antrenorul.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM