Sport

BASCHET: Pe cine se va baza CSM Sighet în noul sezon

marti , 18 sep 2018, ora 13:10       de Dana Berci       Sport


 CSM Sighetu Marmației și-a prezentat recent echipa, într-un meci amical cu CS Universitatea Cluj.  În noul sezon competițional echipa din Sighetu Marmației se va baza în principal pe jucători de Clubul Sportiv Școlar, 3 americani și 2 jucători cu experiență în Liga națională de baschet.


Potrivit site-ului Total Baschet CSM Sighetu Marmației a reușit să ajungă în sezonul precedent al Ligii 1 până în turneul semifinal, fiind una dintre surprizele plăcute ale diviziei secunde din România. În noul format al Ligii naționale, echipa lui Emil Kosztelnik va începe în urna valorică C, chiar dacă datorită performanțelor din sezonul precedent ar fi putut emite pretenții să joace în a doua urnă valorică, în prima fază a competiției. Motivul pentru acest lucru este dat de infrastructură, întrucât în Sighetu Marmației se va putea juca doar în sala Liceului Forestier.

Din noul lot fac parte Rareș Ardelean, Kracz Mihaly, Matei Șandor, Erik Zoltan, Alexandru Cristian (toți născuți în 2001), Ciprian Albu, Feher Fredi și Henrique Simionca (născuți în 2002) și Raul Dunca (născut 2003). Totodată, sighețenii l-au adus pe Alin Iuga, jucător născut în 2000, crescut de clubul maramureșean și care în ultimii ani a jucat în București, la BC Slam.

La capitolul „veterani” se numără Armand Gavaller (23 de ani), Cristian Porumb (19 ani) și Lucian Țibîrnă (23 de ani), ultimii doi baschetbaliști cu experiență în Liga națională și care au jucat în sezonul precedent la Sighetu Marmației. Echipa maramureșeană va alinia la start trei americani, Thomas Allan, Gregory Edwards și Joshua Turner.

În meciul de prezentare a lotului pentru noul sezon competițional, CSM Sighetu Marmației a învins CS U Cluj-Napoca cu 99-65, meci care a avut loc în sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM