BASCHET: CSS Sighet a învins Steaua, într-o atmosferă electrizantă

luni , 20 mar 2017, ora 13:57       de Narcisa Chișiu       Sport

 Meci important pentru baschetbaliștii sigheteni. Disputa împotriva celor de la Steaua București s-a soldat cu victoria maramureșenilor, într-o atmosefară incendiară, la sala de sport din cadrul campusului Liceului Tehnologic Forestier.


CSS Sighet s-a întâlnit duminică într-un meci din etapa a IX-a din campionatul național Under 16 cu echipa Steaua. Așa cum au preconizat și organizatorii, a fost un adevărat regal baschetbalistic, pentru că nu vine foarte des la Sighet o echipă de calibrul celei din București, având în vedere că 4-5 dintre componenții  echipei bucureștene  sunt și la lotul național U 16, care în această vară va participa la campionatul European.

”A fost un meci greu, cu o tensiune foarte mare, băieții chiar au resimțit această tensiune în primele două sferturi, dar spre sfârșit de sfert trei am avut câteva minute foarte bune, am reușit chiar să ne distanțăm la 16 puncte, iar sfertul patru a fost puțin mai echilibrat. În final echipa noastră a reușit să se impună la o diferență de nouă puncte, 85-76. Bucuria a fost enormă, nu în fiecare zi vine la Sighet Steaua București, unul dintre cele mai titrate cluburi de baschet din țară și să-i și învingi e mare lucru”, spune Emil Kostelnik, antrenor și președinte al CSS Sighet.

 

tags: baschet:, css, sighet, a, invins, steaua, intr-o, atmosfera, electrizanta