Sport

BASCHET: CSM Sighet, bilanț la final de sezon

joi , 3 mai 2018, ora 21:32       de Dana Berci       Sport

 La final de sezon competițional reprezentanții Clubului Sportiv Municipal au vorbit despre rezultatele pe care echipa de baschet CSM Sighet le-a obținut. Echipa și-a atins obiectivul propus în ceea ce privește calificarea în primele 8 grupări din Liga 1 și a acumulat multă experiență.


La prima participare în Liga 1,  CSM Sighet s-a clasat pe locul 7.

”Echipa noastră de la CSM Sighet a încheiat acest sezon competițional în Liga 1 pe locul 7, un loc 7 într-o grupă semifinală cu echipe foarte valoroase, echipe cu pretenții la calificarea în Liga Națională. Noi ne-am atins obiectivul propus în faza inițială a acestei competiții, mai exact calificarea în primele 8 echipe în divizia B, Liga 1. Având în vedere că la începutul campionatului au fost 28 de echipe înscrise, eu zic că acest loc 7 este unul meritat, un loc pentru care noi am muncit foarte mult și pot să spun că bugetul pe care l-am avut la dispoziție nu ne-a permis să urcăm mai mult în clasament”, a explicat Emil Kosztelnik, antrenor CSM Sighet.

Emil Kosztelnik a mai precizat că prin această echipă și-a dorit să promoveze jucătorii tineri și să le ofere posibilitatea de a trece de la o echipă de juniori la una de seniori.

”Important pentru noi a fost că această echipă este compusă în procent de 80% din tineri de sub 18 ani, am avut doar 3 jucători peste 18 ani, cu experiență în Liga Națională sau în Liga 1. Scopul acestei echipe este de a face tranziția acestor tineri către sportul de performanță și către echipele de seniori. Majoritatea jucătorilor sunt de la CSS Sighet pe care eu i-am pregătit de când erau mici. Această echipă a fost completată cu 2 jucători de la Satu Mare și de la Baia Mare”, a adăugat Emil Kosztelnik.

În ceea ce privește următorul sezon competițional antrenorul a spus că și-ar dori o clasare mai buna.

 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM