Baia Mare: REDEVINE ROŞU - Gura lumii spune că edilul băimărean se reîntoarce în Partidul Social Democrat?

miercuri , 3 apr 2013, ora 19:53       de MaraMedia       Gura lumii

Gura lumii spune că edilul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, se pregăteşte să redevină membru al Partidului Social Democrat Maramureş. Acesta se pare că îşi va face, din nou, intrarea în rândurile pesedistilor, mâine, la conferinţa judeţeană de alegeri a P.S.D. Maramureş.


În ultima perioadă, Cătălin Cherecheş a putut fi văzut în compania mai multor pesedişti. A participat la inaugurarea cabinetului parlamentar din Baia Mare si Sighet a senatorului Liviu Marian Pop şi a deputatului Gheorghe Şimon, a fost pezent la conferinţa municipală a P.S.D. Baia Mare si P.S.D. Sighet, dar a putut fi văzut şi în compania ministrului Educaţiei, Remus Pricopie.


Cu răbdare şi tactică, edilul băimărean îşi pregăteşte revenirea în rândurile Partidului Social Democrat Maramureş. A fost declarat un traseist politic, dar pe bună dreptate dacă analizăm prin ce partide s-a perindat de-a lungul carierei politice. A fost deputat de Maramureş din partea P.S.D, apoi a demisionat din această formaţiune politică şi s-a alăturat grupului parlamnentarilor independenţi. A cochetat şi cu P.D.L. dar a fost ales primar al municipiului Baia Mare sub sigla U.S.L, Cherecheş devenind membru simpatizat al Partidului Naţional Liberal. În luna ianuarie, conducerea P.N.L. a decis excluderea lui din Partidul Naţional Liberal, după ce Cătălin Cherecheş a dus o campanie împotriva candidaţilor la alegerile parlamentare.


După aproximativ trei luni de atunci, Cherecheş îşi pregăteşte intrarea în marea familie pesedistă. Planurile pesedişilor sunt ca la alegerile locale din 2016, Primăria Baia Mare să fie câştigată de un pesedist. În acest sens, a fost aruncat în luptă numele deputatului Florin Tătaru. Dar gura lumii spune că e doar o „fumigenă pesedistă”, iar pregătirea reintrării lui Cherecheş în rândurile P.S.D. este pregătită de ceva timp. Tot gura lumii spune că unul dintre momentele cheie ale conferinţei de mâine îl va avea în centrul atenţiei chiar pe edilul băimărean, „fiul risipitor” al P.S.D., cum l-a numit senatorul Sorin Bota.


Oare să punem un semn de întrebare şi la prezenţa preşedintelui Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu, la această conferinţă? Cu atât mai mult cu cât lucrurile nu sunt destul de roz în cadrul Partidului Conservator Maramureș, iar conflictul dintre Ciceu şi Cornelia Negruţ zvâcneşte de ceva vreme şi e aproape să explodeze.


 


Această informaţie este un zvon ce trebuie tratat ca atare.