Comunitate

BAIA MARE: Întâlnire cu Zâna Primăvara la Secţia pentru copii a Bibliotecii Judeţene “Petre Dulfu”

marti , 25 mar 2014, ora 11:16       de MaraMedia       Comunitate

La Secţia pentru copii a Bibliotecii Judeţene “Petre Dulfu” a avut loc azi activitatea “Intâlnire cu Zâna Primăvara”, realizată de preşcolarii din Grupa mare B de la Grădiniţa cu Program prelungit “Otilia Cazimir” (director profesor Ramona Tămâian).


Activitatea a constat în prezentarea unei scenete având ca temă “Pădurea”, personajele fiind Alba-ca-Zapada, Scufita rosie, Ileana Cosanzeana, Fat-Frumos, ursul pacalit de vulpe, piticii, vanatorul, lupul şi nu în ultimul rând Zâna Primavara. Programul a cuprins un colaj de cântece şi poezii având ca mesaj educarea în spiritul ecologic al copiilor preşcolari.

Această activitate a fost dedicată Zilei Internaţionale a Pădurii, sărbătorită în fiecare an pe data de 21 martie şi face parte din proiectul de parteneriat: „Magia poveştilor în universul anotimpurilor” încheiat între Secţia pentru copii a Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu” şi Grădiniţa cu Program Prelungit „Otilia Cazimir”

Copiii, sub coordonarea doamnelor educatoare Alina Sabadîş şi Mirela Petruş au realizat un decor reprezentativ pentru pădure, în faţa căruia s-a desfăşurat sceneta.

Bibliotecarele Secţiei pentru copii şi-au întâmpinat micuţii oaspeţi cu o expoziţie de carte „Să descoperim pădurea” şi le-au oferit ilustrate cu Biblioteca.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM