Social

BAIA MARE: Cerșetori scandalagii la biserică și la gară. Au intervenit jandarmii

marti , 15 mai 2018, ora 15:00       de MaraMedia       Social

Echipajele de jandarmi care şi-au îndeplinit atribuţiile de serviciu pe raza municipiului Baia Mare, au surprins şi sancţionat mai multe persoane care au încălcat prevederile legale, fiind aplicate sancţiunile contravenţionale prevăzute de legislaţia în vigoare.


Sâmbătă, 12 mai a.c., în jurul orelor 11:50, un bărbat cu vârsta de 34 de ani din Baia Mare, aflându-se în faţa unui imobil de pe strada Horia din Baia Mare, a adresat injurii şi ameninţări unei persoane de sex feminin iar pe strada Gării din Baia Mare, în jurul orelor  23:25, a fost solicitată intervenţia jandarmilor pentru faptul că trei tineri, doi din Baia Mare şi unul din judeţul Satu Mare, au consumat băuturi alcoolice şi au tulburat liniştea locatarilor din zonă prin strigăte şi larmă.

Duminică, 13 mai a.c., în jurul orelor 12:30, echipajul de jandarmi a fost solicitat să intervină la o biserica ortodoxă din Baia Mare, pentru faptul că doi tineri, unul din Baia Mare iar celălalt din judeţul Sălaj, au apelat la mila persoanelor aflate în curtea bisericii, iar celor care refuzau să le dea bani, cei doi le adresau cuvinte jignitoare  şi injurii. 

Luni, 14 mai a.c., în jurul orelor 16:54, un bărbat în vârstă de 24 ani, cu domiciliul  în localitatea Baia Mare, în parcul din faţa Gării CFR Baia Mare, a apelat la mila cetăţenilor din zonă iar celor care refuzau să-i dea bani le adresa injurii şi cuvinte jignitoare.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM