Comunitate

BAIA MARE: Șase cai în trafic și la păscut, în sensul giratoriu de la Semiluna

marti , 10 iul 2018, ora 17:24       de MaraMedia       Comunitate

Mașini, oameni și ... cai. Șase cai au ieșit la păscut în sensul giratoriu de la ”Semiluna” din municipiul Baia Mare. Oamenii nu au mai putut stăpâni animalele, dar cert este că nici nu trebuiau să ajungă cu ele în această zonă a orașului. Imaginile au fost surprinse de un cititor al site-ului de știri maramedia.ro. 


Mulți cai putere în trafic, în această după-amiază, în municipiul Baia Mare. Nu au fost însă doar caii putere ai mașinilor. Șase cai au încurcat bine de tot circulația și am putea spune că au dat o mână de ajutor și angajaților de la Serviciul Public Ambient Urban. Gazonul din sensul giratoriu de la Semilună a fost o delicatesă pentru animalele care nu au mai putut fi stăpânite de patru persoane, între care și un copil. În imaginile surprinse, se vede cu acestea aleargă după animale, pe mijlocul drumului, printre mașini, punându-și în pericol viața. 

Caii au dat peste cap circulația în sensul giratoiu. Unii șoferi s-au trezit cu caii în fața mașinilor și au fost nevoiți să oprească și să uite să își mai ia mâna de pe claxon. 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM