Sport

BABYBASCHET: Un turneu reușit la Sighet, cu trei zile pline de meciuri

luni , 20 mar 2017, ora 13:18       de Narcisa Chișiu       Sport

 Trei zile de baschet au fost la Sighet în cadrul celei de-a doua ediții a Cupei Sighetu Marmației Basketball. În teren au intrat și noile generații de baschetbaliști, pentru câțiva dintre sportivi fiind prima competiție la care au participat.


În perioada 17-19 martie Clubul Sportiv Școlar a organizat ediția a II-a a Cupei Sighetu Marmației Basketball, pentru copiii născuți în 2007, 2008 și chiar mai mici. Au fost prezente 15 echipe, una de la Târgu Mureș, 3 de la Cluj, 3 de la Baia Mare, 2 de la Satu Mare și 2 echipe de la Asociația Sportivă Baschet Star Oradea. CSS Sighet a participat la acest turneu de babybaschet cu 4 echipe, una fiind cea a juniorilor născuți în 2009-2010. Competiția a fost puternică, iar copiii au avut evoluții foarte bune. Finala s-a disputat între echipa U BT Cluj 1 și echipa 1 din Oradea. Galeria a făcut atmosferă.

Finalul a surprins imensa bucurie a campionilor, echipa U BT Cluj 1. 

”Luptăm din greu, mulțumim celor de la Sighet pentru invitație. Învățăm multe de la aceste competiții. A fost o competiție foate bună, a fost foarte bine. Echipele au progresat toate, s-a văzut după scor, după modul în care joacă. A fost o competiție mai puternică decât precedenta”, spune Amalia Scheiner, antrenor la echipa U BT Cluj-Napoca. 

Participanții au fost premiați cu medalii, diplome și cupe. Premii s-au oferit și coșgheterului turneului, celui mai de perspectivă sportiv, celui mai tânăr jucător și celui mai bun jucător.

”A fost un turneu reușit, toată lumea s-a simțit foarte bine, copiii au progresat în aceste zile, cel mai important lucru e că nu am avut nicio accidentare, toți copiii au fost răsplătiți cu medalii, cu diplome, cupe. Au plecat la final toți bucuroși spre casă”, spune Emil Kostelnik, antrenor și președinte la CSS Sighet.. 

Clasamentul final arată astfel: U BT Cluj 1 pe locul I, locurile doi și trei au fost ocupate de echipele de la Oradea, iar pe locul patru s-a clasat echipa de la CSS Sighet antrenată de Alin Pop. Clasamentul continuă cu echipa 2 din Cluj Napoca, cea Baia Mare, gruparea din Târgu Mureș și echipele de la Satu Mare.  În jur de 400 de oaspeți au venit la Sighet cu ocazia Cupei Babybaschet. 

 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?
PSD+ALDE
PNL
USR
UDMR
Altul

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM