Sport

BABYBASCHET: Un turneu reușit la Sighet, cu trei zile pline de meciuri

luni , 20 mar 2017, ora 13:18       de Narcisa Chișiu       Sport

 Trei zile de baschet au fost la Sighet în cadrul celei de-a doua ediții a Cupei Sighetu Marmației Basketball. În teren au intrat și noile generații de baschetbaliști, pentru câțiva dintre sportivi fiind prima competiție la care au participat.


În perioada 17-19 martie Clubul Sportiv Școlar a organizat ediția a II-a a Cupei Sighetu Marmației Basketball, pentru copiii născuți în 2007, 2008 și chiar mai mici. Au fost prezente 15 echipe, una de la Târgu Mureș, 3 de la Cluj, 3 de la Baia Mare, 2 de la Satu Mare și 2 echipe de la Asociația Sportivă Baschet Star Oradea. CSS Sighet a participat la acest turneu de babybaschet cu 4 echipe, una fiind cea a juniorilor născuți în 2009-2010. Competiția a fost puternică, iar copiii au avut evoluții foarte bune. Finala s-a disputat între echipa U BT Cluj 1 și echipa 1 din Oradea. Galeria a făcut atmosferă.

Finalul a surprins imensa bucurie a campionilor, echipa U BT Cluj 1. 

”Luptăm din greu, mulțumim celor de la Sighet pentru invitație. Învățăm multe de la aceste competiții. A fost o competiție foate bună, a fost foarte bine. Echipele au progresat toate, s-a văzut după scor, după modul în care joacă. A fost o competiție mai puternică decât precedenta”, spune Amalia Scheiner, antrenor la echipa U BT Cluj-Napoca. 

Participanții au fost premiați cu medalii, diplome și cupe. Premii s-au oferit și coșgheterului turneului, celui mai de perspectivă sportiv, celui mai tânăr jucător și celui mai bun jucător.

”A fost un turneu reușit, toată lumea s-a simțit foarte bine, copiii au progresat în aceste zile, cel mai important lucru e că nu am avut nicio accidentare, toți copiii au fost răsplătiți cu medalii, cu diplome, cupe. Au plecat la final toți bucuroși spre casă”, spune Emil Kostelnik, antrenor și președinte la CSS Sighet.. 

Clasamentul final arată astfel: U BT Cluj 1 pe locul I, locurile doi și trei au fost ocupate de echipele de la Oradea, iar pe locul patru s-a clasat echipa de la CSS Sighet antrenată de Alin Pop. Clasamentul continuă cu echipa 2 din Cluj Napoca, cea Baia Mare, gruparea din Târgu Mureș și echipele de la Satu Mare.  În jur de 400 de oaspeți au venit la Sighet cu ocazia Cupei Babybaschet. 

 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.SONDAJ DE OPINIE

Cui credeţi că merită să-i fie decernat trofeul "Lămâia anului 2016" pe baza situaţiilor create şi a faptelor sale?
președintele interimar Mircea Dolha, sub a cărui conducere filiala Maramureș a PNL a reuşit ”performanţa” de a obține la alegerile parlamentare un singur loc în forul legislativ, și acela pentru o persoană adusă din afara partidului
senatorul PSD Liviu Marian Pop, cu care ghinionul a fost generos iar soarta vitregă la alegerile de anul trecut, acesta prinzând loc în Parlament abia după ce s-a retras Sorina Pintea, ocupanta locului 1 pe listă
Dorin Pașca, fostul primar din Baia Sprie, care și-a pierdut scaunul de edil după ce și-a angajat fratele la primărie
primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, care a fost personajul central de anul trecut din Săptămâna Patimilor, acesta fiind acuzat de luare de mită în biroul său de la Primărie
Uniunea Ucrainenilor din România, filiala Maramureș, pentru cel mai nereușit soclu pe care a fost montat bustul lui Taras Șevcenko, din faţa bisericii ucrainene din Sighet
TV Sighet

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM