Vremea

AVERTIZARE: Cod galben de instabilitate atmosferică

joi , 21 iun 2018, ora 15:45       de Oana Dulf       Vremea

 A fost emis un nou cod galben de instabilitate atmosferică accentuată în județul Maramureș. Atenționarea intră în vigoare de mâine dimineață, de la ora 06:00, până seara, la ora 23:00. 


Atenționare generală cod galben de pe arii extinse, cu instabilitate atmosferică accentuată și cantități de apă însemnate. Sunt vizate 39 de județe, între care și Maramureșul. Intervalul anunțat este 22 iunie ora 06:00 - 22 iunie ora 23:00. 

Pe parcursul zilei de mâine vor fi averse torenţiale, vijelii, descãrcãri electrice şi izolat grindinã la început în Banat, Crişana şi Maramureş, apoi în Transilvania, Oltenia, cea mai mare parte a Moldovei şi în nordul Munteniei. În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantitãţi de apã ce vor depãşi frecvent 20...25 l/mp şi pe arii restrânse 40... 50 l/mp. Fenomene asociate instabilitãţii atmosferice se vor semnala şi în această seară, local, în zonele de deal şi de munte, în sudul şi în nord-vestul teritoriului şi pe arii mai restrânse în rest.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM