Social

AU SFECLIT-O: Șase oameni prinși cu droguri în Maramureș într-o zi și o noapte

marti , 29 mai 2018, ora 15:51       de maramedia.ro       Social

 De Rusalii unii au sărbătorit creștinește, în vreme ce alții s-au distrat drogându-se. Dosare penale pentru șase persoane care dețineau sau transportau stupefiante au întocmit polițiștii maramureșeni într-o zi și o noapte.


În noaptea de luni spre marți, poliţiştii din Baia Sprie au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani din Dej, care era în mașină cu un clujean de 24 de ani şi un maramureşean în vârstă de 26 de ani. Întrucât s-a conturat suspiciunea că cei trei ar fi consumat substanţe interzise, aceştia au fost conduşi la Centrul de Permanenţă Baia Sprie, pentru prelevarea de mostre biologice. În urma controlului facut în mașină, poliţiştii au descoperit aproximativ 1 kg de substanţă vegetală cu aspect de muguri de canabis. 

În aceeași noapte, în zona Valea Roşie din Baia Mare, poliţiştii au observat un autoturism parcat pe un drum forestier. În mașină se găseau doi tineri de 19 și 20 de ani, din municipiu, care le-au ridicat poliţiştilor anumite suspiciuni prin comportamentul lor. Cu ajutorul echipajului canin care însoţea patrula de ordine publică, poliţiştii au găsit în apropierea maşinii o borsetă ce conţinea mai multe bunuri folosite la porţionarea drogurilor precum şi un plic cu substanţe interzise.

Luni dimineaţa, pe strada Victoriei din Baia Mare, poliţiştii de ordine publică au identificat un bărbat de 41 de ani care avea 26 de pliculeţe cu substanţă vegetală verde-olive cu miros înţepător. Bărbatul a declarat că a cumpărat plicurile din Satu Mare şi că urma să le vândă în Baia Mare.

Toate substanţele găsite au fost ridicate şi vor fi înaintate instituţiilor abilitate să continue cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de deţinere de droguri de risc.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM